Susțineți revenirea Jurnal TV pe ecranele voastre!

Postul de televiziune Jurnal TV a fost exclus din lista mai multor operatori de cablu din Republica Moldova. 

În jurul orei 24:00, 13 ianuarie 2014, unul din cei mai mari operatori de cablu din Chișinău - Sun TV, fără niciun avertisment prealabil, a scos canalul nostru din pachetul de bază al ofertei, incluzându-l în alte 2 oferte, care sunt mai scumpe.

Pe parcursul zilei de 13 ianuarie, mai mulți operatori de cablu din RM au sistat emisia canalului Jurnal TV. Printre aceștia sunt: Satelit TV, Domino TV, Art TV Strășeni, TSV-Com, Laritex-TV, Megapolis, LaromTV, Alfa TV și DIC TV.

Scrisoare deschisă privind sistarea ilegală a emisiei Jurnal TV

Noi, echipa Jurnal TV, ne îndemnăm telespectatorii să ne susțină în aceste momente prin semnarea acestei petiții, care va facilita revenirea Jurnal TV pe ecranele voastre.

Vă mulțumim!

 

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Jurnal TV. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook