Susțin dezvoltarea transportului în comun la Săcele și pe alte trasee

Semneaza si tu aceasta petitie!

În 2021, oamenii trebuie să aibă posibilitatea de a alege! Indiferent de dorință, de grabă, de puterea financiară, oamenii au dreptul să aleagă!

Această posibilitate de a alege în acest moment nu există pentru săceleni! Dacă ai mașina ta personală bine, dacă nu, trebuie să iei autobuzul. Iar dacă trebuie să iei autobuzul pentru a merge la muncă, la școală sau la plimbare … există o singură opțiune! Autobuzele actuale și linia actuală de transport!

Aici trebuie schimbat ceva!

O noua linie de transport in comun nu este un lux sau un moft, ci o necesitate in municipiul Sacele.

SOLICITAM infiintarea a inca unui traseu de transport in comun la Sacele care sa strabata orasul pe strada Campului (ocolitoarea municipiului).

Porneste din Brașov – Carrefour – Dârste – Stație Str. Timiș (de aici continuă pe ocolitoare) – Stație Str. Ciucas – Stație Movilei – Stație Stefan cel Mare – Stație Doina la Rouleau Guichard ( la francez ) – Electroprecizia ( stație de întoarcere ).

 Avantajele sunt evidente din nou: o linie rapidă, mai curată și mai sigură pentru călători, realizată tot cu autobuze mici, cu 2 sau 3 uși.

O linie ce facilitează dezvoltarea zonei ocolitoarei, oferind un plus orașului nostru. Este o linie rapidă (expres), timpul necesar fiind tot de 15-17 minute.

Semneaza si tu aceasta petitie!


Sterpu Ciprian    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Sterpu Ciprian va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...