Sulina ar putea rămâne fără singurul medic urgentist !!!

Cu cât mai multe semnături cu atât mai multe șanse ca un medic să facă și mai mult bine.
Singurul medic urgentist din Sulina a fost mutat la Tulcea, în ianuarie. Între timp, doamna dr. Bratu Oana, subiectul principal, a reluat activitatea de medic la Sulina, continuând să fie și medic de gardă la Spitalul Județean Tulcea, situație obositoare și stresantă ținând cont de faptul că între cele două locuri de muncă singurul mod de a te deplasa este cel pe apă, timpul minim de deplasare fiind de aproximativ 1 oră și 30 de minute.
1. Cum faci să ajungi la timp dacă, după o tură de noapte la Spitalul Județean Tulcea, trebuie să ajungi la o tură de zi la Spitalul Sulina?
2. Cum faci să ajungi la timp la o urgență ce are loc la Spitalul Județean Tulcea când tura de gardă de acolo coincide cu cea de la Spitalul Sulina?
Dacă putem avea parte de un medic urgentist capabil și implicat, de ce să acceptăm să rămânem fără și să nu încercăm să schimbăm ceva în acest oraș?
Dacă acest medic nu ar fi fost capabil, putem fi siguri că nu ar mai fi fost chemat din concediu pentru a prelua o situație, o tragedie precum cea din luna iunie, în care o tânără însărcinată și-a pierdut, din păcate, viața.
Stresul, oboseala o vor face să renunțe și să plece (provocate intenționat sau nu).
Să semnăm această petiție pentru ca doamna doctor Bratu Oana să poată fi capabilă să ajute / salveze vieți aflate departe de civilizație, rămânând medic urgentist la Sulina.

Trifan Teodora    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Trifan Teodora să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.