Succesul exceptional al Simonei Halep impune masuri urgente: sa redam tenisului romanesc Arenele BNR!

Simona Halep a reconfirmat, in mod stralucit, prin victoria entuziasmanta de la Wimbledon, calitatea exceptionala a scolii romanesti de tenis. Scoala care a dat, de-a lungul ultimilor 50 de ani, campioni care au reprezentat ambasadori de exceptie ai Romaniei in lume.

Simona Halep, Ilie Nastase, Ion Tiriac si Virginia Ruzici sunt exponentii cei mai cunoscuti ai unor generatii de sportivi de exceptie, care au adus lacrimi de bucurie in ochii romanilor.

Sub administrarea BNR, Arenele care au adus in trecut atatea satisfactii iubitorilor tenisului au ajuns acum o ruina.

Se impun masuri urgente pentru ca intreg complexul cunoscut sub numele Arenele BNR sa revina sportului, sub numele Campionii Tenisului Romanesc!

Pe langa refacerea terenului central, acolo ar trebui organizat si un muzeu al tenisului romanesc, care s-ar constitui, fara indoiala, inclusiv intr-un punct de atractie turistica pentru strainii care viziteaza Bucurestiul!

Semnatarii prezentei petitii online solicita autoritatilor, centrale si locale, sa ia toate masurile legale si organizatorice pentru ca Arenele BNR isi recapete, in cel mai scurt timp posibil,  maretia de altadata, in beneficiul tinerilor care sa continue minunatele rezultate ale Simonei Halep si ale tuturor celorlalti campioni ai tenisului romanesc!

Prin semnătura mea, autorizez Cristi să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.