Semnaturi pentru rezolvarea problemei de trafic la intrarea in Baia Mare dinspre Cluj Napoca

   Semnam aceasta petitie in vederea rezolvarii unei probleme majore, care persista deja de prea mult timp in Maramures (Baia Mare) si anume - decongestionarea traficului rutier la intrarea, respectiv iesirea din Baia Mare prin suplimentarea cu o banda dedicata pe partea dreapta (intrare spre loc. Mocira) la intrarea in Baia Mare dinspre Cluj si cu o banda dedicata pe partea dreapta (intrarea spre loc. Sasar) la iesirea din Baia Mare spre Cluj,in sensul giratoriu (intersectia Sasar, Mocira).

   Ne vom adresa autoritatilor publice competente sa rezolve aceasta problema, respectiv Consiliului Judetean Maramures-d-lui presedinte Ionel Bogdan, Consiliului Local al municipiului Baia Mare- d-lui primar Chereches Catalin, Consiliului Local al comunei Recea- d-lui primar Octavian Pavel.

   In fiecare zi in zona respectiva la anumite ore (de ceva vreme aproape la orice ora) circulatia se desfasoara greoi la intrarea in Baia Mare dinspre Cluj, de multe ori coloana de autovehicule ajungand pana la iesirea din Recea (zona Romanita). Acelasi lucru este valabil si la iesirea din Baia Mare catre Cluj, coloana de autovehicule ajungand de multe ori pana in zona Dedeman.

   Din cauza lipsei benzilor dedicate care sa preia traficul celor care se deplaseaza din Baia Mare catre Sasar la iesire catre Cluj, respectiv a celor ce se deplaseaza catre Mocira sau centura Baii Mari la intrare dinspre Cluj, coroborat  cu starea proasta a trecerilor la nivel cu calea ferata a celor 3 cai ferate de pe varianta Sasarului si trecerea catorva trenuri la anumite ore, circulatia masinilor se desfasoara foarte greu, de multe ori blocandu-se sensul giratoriu (din zona cunoscuta sub numele Clubul Vacarilor), fiind blocate centura BM si varanta Sasarului.

   Noi, cetatenii judetului Maramures cerem rezolvarea prioritara a acestei probleme. Mii de oameni tranzitam zona respectiva, unii dintre noi chiar de mai multe ori pe zi si nu mai dorim sa pierdem timp pretios pentru fiecare din noi in traficul si ambuteiajele create in acea zona (uneori zeci de minute necesare pentru a traversa zona).

Propunem o solutie simpla (latirea DN 1C pe zona respectiva pentru crearea unor benzi suplimentare care sa preia circulatia masinilor catre Sasar si Mocira-Centura). Ideal ar fi sa se rezolve si un pasaj peste cele 3 cai ferate pt. a nu se mai forma coloane pe varianta Sasarului atunci cand trec trenuri.

Daca v-ati saturat sa pierdeti timpul in trafic, va invit sa semnam impreuna aceasta petitie si sunt sigur ca vom primi raspuns favorabil.


Galusinschi Andrei    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Galusinschi Andrei să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook