Stoparea accidentelor in Iclod judetul Cluj

Oare cati oameni mai trebuie sa moara in localitatea Iclod din judetul Cluj ca autoritatile sa faca ceva in privinta aceasta. Dintr-un simplu "Search" pe Google cu textul "Accident Iclod" se ivesc zeci de articole cu accidente in aceasta localitate. De-a lungul anilor chiar s-au intamplat foarte multe accidente deosebit de grave pe raza localitatii. Ce ar trebui sa facem pentru STOPAREA acestora? Lumea nu mai este infiorata cand aude de "curba mortii" de pe feleac ci multi tremura numai cand se gandesc ca trebuie sa treaca prin ICLOD din judetul Cluj. Haideti sa incercam sa atragem atentia autoritatilor prin aceasta petitie online, sa distribuim la cat mai multa lume, in speranta ca POATE o sa o vada cineva care este abilitat in domeniul sigurantei rutiere,  pentru a putea  trece linistiti strada toti oamenii si copiii din localitate si sa se poata circula in conditii de siguranta pe acest drum.

Prin semnătura mea, autorizez Creta Dan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.