Stop mirosului urat din orasul Victoria!

Stop-mirosului-urat-Victoria_24.png

Dragi victorieni,

Orașul Victoria se confruntă de ani de zile cu problema mirosului insuportabil, problemă ce revine an de an și care ne afectează pe toți, mai cu seamă în timpul verii, când temperaturile sunt ridicate.

Administrația locală nu are prerogativele legale pentru a lua măsuri în această situație.

De când sunt primar, am făcut sesizări către autoritățile responsabile - Ministerul Sănătății, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Garda Națională de Mediu - Comisariatul General, Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Brașov, Direcția de Sănătate Publică Brașov, Agenția Națională pentru Protecția Mediului. Ultima sesizare trimisă de Primăria Victoria datează din 20 august.

Până astăzi, niciuna dintre aceste autorități nu a luat măsuri concrete pentru rezolvarea situației și nici măcar nu a fost stabilită cauza/sursa mirosului.

De ani de zile, dreptul nostru fundamental la aer curat este încălcat și sănătatea ne este pusă în pericol, iar autoritățile responsabile, care ar trebui să vină în sprijinul nostru, tărăgănează în mod inacceptabil găsirea vinovaților și remedierea situației.

Astăzi spunem “Până aici! Situația nu mai poate continua așa!” Autoritățile responsabile trebuie să își facă datoria!

Am văzut de multe ori în ultimii ani cum presiunea publică funcționează. Este, deci, necesară mobilizarea fiecăruia dintre noi, a tuturor victorienilor, astfel încât vocea să ne fie auzită.

Așadar, dragi victorieni, semnați petiția și haideți să trimitem un mesaj răspicat autorităților responsabile de mediu și de sănătatea publică de la nivel județean și guvernamental: Faceți-vă datoria și rezolvați problema mirosului în orașul Victoria!

Camelia Bertea, Primarul orașului Victoria


Camelia Bertea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Camelia Bertea va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...