STOP majorarii cotizatiei anuale si sustinere mai mare pentru farmacisti!

 

Catre: Colegiul Farmacistilor

Conform unor informatii pe surse aparute in mediul online, noi, farmacistii din toata tara, suntem ingrijorati de intentia Colegiului Farmacistilor de a majora cotizatia anuala pe care trebuie sa o platim. Consideram ca o astfel de masura ar fi inacceptabila, avand in vedere salariile mult prea mici pe care le primim si care nu sunt comparabile cu cele ale altor profesii de nivel similar.

De asemenea, suntem dezamagiti de faptul ca Colegiul Farmacistilor nu a luptat pentru cresterea salariilor noastre din mediul privat in ultimii pe putin 10 ani. In calitate de profesionisti in domeniul sanatatii, avem un grad ridicat de responsabilitate in furnizarea de informatii relevante pentru pacienti si in gestionarea medicamentelor, ceea ce ar trebui sa se reflecte in salariile noastre.

Prin aceasta petitie, cerem oprirea majorarii cotizatiei anuale si sustinere din partea Colegiului Farmacistilor in demersul nostru pentru cresterea salariilor. 

Petitia este publica si va fi semnata de farmacisti din toata tara, pentru a arata ca suntem uniti si hotarati sa ne facem auziti.Speram ca Colegiul Farmacistilor va lua in considerare solicitarile noastre si va actiona in consecinta.