Stop majorare taxă cotizație CFZRO

Petitie5.png

 

 În calitate de fizioterapeut și membru în Colegiului Fizioterapeuților din România, NU SUNT DE ACORD cu Hotărârea nr.17 din data de 13.03.2024, luată de către Consiliul Național condus de către președintele CFZRO, ce a avut drept consecință CREȘTEREA TAXEI DE COTIZAȚIE DE MEMBRU ANUALĂ CU 33% în cuantumul de 100 lei, totalul cotizației necesare procesului de avizare anuală ajungând la suma de 400 LEI / AN/MEMBRU începând din anul 2025.

Având în vedere că bugetul anual ajunge la un total de minim 420.000 € din cotizațiile membrilor actuali înscriși în CFZRO, calculat la  300 lei/an/membru (vechea taxă), iar numărul de membrii crește anual, implicit și bugetul, nu consider justă această majorare având în vedere salariile noastre foarte mici din sistemul privat și de stat. Astfel, consider că CFZRO  dă dovadă de MANAGEMENT FINANCIAR DEFICITAR. Negăsind alte pârghii pentru a-și îndeplini obiectivele și cheltuielile propuse și recurgând la majorarea taxei plătite de către membrii săi din CFZRO.

Propun revenirea asupra hotărârii nr.17/13.03.2024   luate de către Consiliul Național al CFZRO și revenirea la cotizația anuală în cuantum de 300 de lei cum era înainte de majorare.  

Mulțumesc!


Alexandru Bărbuțu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alexandru Bărbuțu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...