❗❗❗STOP INFLUENCEREALĂ PE PROSTEALĂ by Oana Zăvoranu❗❗❗

WhatsApp_Image_2021-01-31_at_00.58_.43_3.jpeg

 

🔴CORECTITUDINE 🔴EDUCARE 🔴RESPONSABILITATE 🔴ANTI-FRAUDĂ

🔊Nu v-ați săturat de atâtea produse care „vă fac bine” și care vin de la persoane controversate și neavizate și care întotdeauna vă propun să le urmați fără să aveți un feedback autorizat?

🔊Nu v-ați săturat să vi se bage pe gât de la alimente, la servicii, până la medicamente și sfaturi despre cum ar trebui să vă trăiți viața?

🔊Toate acestea, dar și multe altele, vin de la persoane care au crescut în mediul public datorită vouă, celor care le urmăriți orbește. Tot voi sunteți cei care ați făcut din ele adevărate „branduri”, pe care companii diverse le plătesc cu bani grei pentru a inocula ideea de produs excepțional, pe care poate nici macar ele nu l-ar folosi.

🔊Această idee de influencer a apărut ca urmare a curiozității unora de a interfera cu viața unor persoane mai mult sau mai putin publice prin acele două butoane banale de like și follow care au condus la crearea unor pseudo-vedete care mai departe, prin tertipuri comerciale, au ajuns să-și cumpere numărul de like-uri și de followeri doar cu scopul de a produce venituri substanțiale pe prosteala consumatorului de bună-credință.

🔊Am început să demasc anumite strategii și smecherii prin care aceste pseudo-vedete vă conving pe voi să acceptați că ceea ce ele promovează sunt produse veritabile, verificate și garantate de ele, fără a-și asuma responsabilitatea pentru posibilele efecte adverse sau calitatea acestora.

🔊Este momentul unei revoluții în ceea ce privește această influencereală pe prosteală! Este momentul demascării acestor pseudo-vedete din online! Este momentul conștientizării consumatorului asupra a tot ceea ce achiziționează doar pe baza spuselor unor mocangiști și a unor mocangiste care ar face orice ca să vândă cât mai mult pentru propriul lor beneficiu, fără a ține cont de interesul general al celor care cu inocență îi urmăresc!

✅ Vă invit să fiți alături de mine în demersul meu privind demascarea acestor influenceri deveniți peste noapte formatori de opinie și să conștientizăm cu toții riscurile la care suntem supuși sub masca unui fenomen ce nu ar trebui să dăuneze, ci să ajute.

🌐 Demersul meu în online urmărește să ofere consumatorului obișnuit și mediu o autenticitate informațională, o instruire a acestuia în selectarea corectă a informațiilor privind produse, servicii și orice alte categorii informaționale care le definesc viața, prin recenzii, comparare a prețurilor, cercetare a afacerilor, compilarea informațiilor și statisticilor comerciale, sub forma pamfletară a divertismentului, scopul final fiind însă unul de furnizare a unei piețe comerciale online și de publicitate autentică, reală, de oferire de informații și consiliere, educare a consumatorului în alegerea bunurilor și serviciilor care să producă schimbarea conceptuală mentală a acestuia. În esență, este o reeducare la nivel social, mental și structural a consumatorului în a face alegeri conștiente și autentice.

📲 Am creat această petiție pentru voi! Dacă v-ați săturat să fiți prostiți pe față, vă invit să o semnați și să declanșăm ce nimeni nu a avut curajul să facă până acum în România. Să spunem stop influncerelii pe prosteală și fraudei în formă continuată, mascată de „bune intenții” promovate în mod agresiv în social media.

WhatsApp_Image_2021-01-31_at_00.57_.25_.jpeg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Oana Zavoranu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...