STOP INCINERATORULUI DE ANIMALE ȘI DEȘEURI MEDICALE!!!!!

Câmpulung vrea să respire aer de munte nu deșeuri si animale arse!

STOP incineratorului de animale și deșeuri medicale!

NU vrem ca orașul nostru să devină focar de infecție si mirosuri neplăcute!

Primarul actual PSD plănuiește să transforme Câmpulung Muscel în hazna prin construcția unui incinerator unde vor fi arse animale și deșeuri medicale. Acesta va fi construit în ORAȘ, în zona de sud. Nu sunt suficiente deșeurile chimice de la ARO care poluează pânza freatică, mai trebuie ceva pentru intoxicarea campulungenilor.

Primarul a emis deja Certificat de Urbanism pentru incinerator, firmei AT Burning din Câmpulung Muscel.Firmă nou nouță, care, în anul 2019, avea cifra de afaceri 0 și profit net de minus 4239 RON, pregatită de gașca ce desconsideră Câmpulungul de 4 ani. Ce s-au gândit? Că dau lovitura!

Dacă nu facem ceva să îi oprim, poluarea și mirosurile neplăcute ne vor afecta extrem de grav!

Semnează petiția online!

#Uniți împotriva abuzurilor în dauna Câmpulungului.

Prin semnare, autorizez pe Lasconi Elena să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.