STOP FURTULUI DE LEMNE DIN PADURILE ROMANIEI

ÎN ATENȚIA DOAMNEI MINISTRU MONICA ANISIE, DOMNULUI MINISTRU COSTEL ALEXE ȘI A DIRECTORULUI GENERAL AL INCDS "MARIN DRĂCEA"!

CEREM MINISTERULUI EDUCAȚIEI ȘI CERCETĂRII, MINISTERULUI MEDIULUI, CONDUCERII INCDS "MARIN DRĂCEA" RETRAGEREA SPRIJINULUI PENTRU IONEL POPA DIN FUNCȚIILE DE CONDUCERE DE LA NIVELUL INSTITUTULUI.

AUTORUL TUNULUI DE APROAPE 1 MILION DE EURO DE LA MOLDOVIȚA DEȚINE ÎN CONTINUARE UNELE DIN CELE MAI IMPORTANTE FUNCȚII LA NIVELUL INSTITUTULUI DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN SILVICULTURĂ "MARIN DRĂCEA", FIIND ÎN INCOMPATIBILITATE FLAGRANTĂ CU ACESTEA.

DETALIILE SUNT PREZENTATE ÎN 2 DOCUMENTARE CARE AU STRÂNS PESTE 200.000 VIZUALIZĂRI PE FACEBOOK ȘI YOUTUBE:

PARTEA 1. INGINERIA FURTULUI DE LEMN DIN PĂDURILE ROMÂNIEI

PARTEA 2. NOI DEZVĂLUIRI LA TUNUL DE LA MOLDOVIȚA

NU ESTE POSIBIL CA DUPĂ CE AU FOST PREZENTATE ÎN SPAȚIUL PUBLIC DOVEZI CLARE CU MARTORI ȘI PROBE ASUPRA FURTULUI INCREDIBIL CARE S-A PRODUS ÎN PĂDURILE DIN MOLDOVIȚA ACEST PERSONAJ SĂ CONTINUE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ FUNCȚII DE CONDUCERE ÎN CADRUL INSTITUTULUI DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN SILVICULTURĂ "MARIN DRĂCEA".

Prin semnare, autorizez pe SAGHIN ANDREI să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.