STOP!!! Dana Budeanu

instagram: razvanbotezatu

STOP, Dana Budeanu! Nimeni nu mai cumpără fasole , vânzările sunt în cădere liberă, ciolanul de porc a expirat pe raftul de la supermarket. Gucci, Fendi, Adidas și Nike au declarat faliment cu noile colecții de treninguri. Barurile si restaurantele și au renovat băile, acum au voie si bărbații la femei la toaletă ca să păzească clanța. Cartofii s-au ofilit pe tarabele din piețe, pentru că nimeni nu mai mănâncă pireu. Snițelul de pui nu mai există in niciun meniu. Nimeni nu mai poartă poșetuțe, a revenit moda cu banii la ciorap. De 1 Mai s-a declarat oficial, fără MICI că moare prințesa. Din parc au dispărut bărbații, au voie doar femeile cu bebele și căruciorul. Din ce în ce mai multe femei participă la concursuri de culturism, asta pentru că au făcut mușchi de la cărat cumpărături și baxuri cu apă și bere pentru bărbați, că ei n-au voie la supermarket. Vom revenii cu actualizări! Semnează petiția!

3109D269-C16A-4972-8683-80A7C67EC49C.jpeg

Razvan Botezatu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Razvan Botezatu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.