Stop cu serul experimental


  1. Stop injectării cu serul experimental.  Atăt timp cât serul e experimental nu se administrează pe oameni. Oamenii nu sunt cobaiuri lor. Nici măcar nu răspunde dacă au reacții adverse sau dacă sunt fatale. Nu spun nici măcar că ARNm e varianta Hiv sau de proteina spike toate astea schimbă organismul și sistemul nervos și imunitate. Într-un cuvânt e periculos și fatal.Toate serurile erau făcute înainte pentru un scop dar sau întors radical și au adăugat și alte componente pentru a mai scăpa de omenire. Cum zicea Bill Gates suntem prea mulți și a găsit solùția adică (vaccinul).Sunt multe vieți în joc Dumnezeu nea dat viață nu să îl distrugem.

Diana ivanovici Sosoaca ,Mihai Lasca    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Diana ivanovici Sosoaca ,Mihai Lasca să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...