Stop Constructiilor de Blocuri intre case din Constanta

STOP CONSTRUCTIILOR DE  BLOCURI INTRE CASE!
STOP HAOSULUI ȘI DEZASTRULUI ARHITECTURAL!
SOLICITĂ PRIMĂRIEI CONSTANTA REVENIREA LA REGIMUL DE ÎNĂLȚIME P+1+M , IN ZONELE DE CASE DIN CONSTANTA.
Cerem Primăriei Constanta să stopeze de urgență acordarea de autorizații de construcție pentru imobile mai înalte de P+1+M. Este inadmisibil ca în zonele unde există doar case să se contruiască blocuri de 4 sau10 etaje.

Constructia unui bloc intr-un cartier de case , va limita spatiile verzi existente.    Infrastructura unui cartier de case este proiectata sa suporte un numar limitat de locuitori , reteaua de apa , canalizare , energie , locuri de parcare.Nu s -a efectuat un studiu din care sa reiasa gradul de insorire a tuturor constructilor mici din zona.In unele cartiere accesul la imobile se face pe strazi foarte inguste de maxim 2 masini

Aproape toata Constanta a devenit o țintă preferată pentru rechinii imobiliari, care din dorința de a face bani cu orice preț, construiesc blocuri pe terenuri foarte mici, aflate intre case deja construite, afectându-le liniștea, intimitatea, însorirea și confortul.

Solicităm ferm Primăriei Constanta să actualizeze neîntârziat PUZ-ul cartierelor de case din Constanta, prin revenirea la regimul de înălțime al constructiilor P+1+M. De asemena, solicitam să se ia măsuri pentru respectarea cu strictețe POT, CUT și limitele între proprietăți.DSCN0800.jpg

Prin semnătura mea, autorizez Emil Ionascu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.