Stop Constructiilor de Blocuri intre case din Constanta

STOP CONSTRUCTIILOR DE  BLOCURI INTRE CASE!
STOP HAOSULUI ȘI DEZASTRULUI ARHITECTURAL!
SOLICITĂ PRIMĂRIEI CONSTANTA REVENIREA LA REGIMUL DE ÎNĂLȚIME P+1+M , IN ZONELE DE CASE DIN CONSTANTA.
Cerem Primăriei Constanta să stopeze de urgență acordarea de autorizații de construcție pentru imobile mai înalte de P+1+M. Este inadmisibil ca în zonele unde există doar case să se contruiască blocuri de 4 sau10 etaje.

Constructia unui bloc intr-un cartier de case , va limita spatiile verzi existente.    Infrastructura unui cartier de case este proiectata sa suporte un numar limitat de locuitori , reteaua de apa , canalizare , energie , locuri de parcare.Nu s -a efectuat un studiu din care sa reiasa gradul de insorire a tuturor constructilor mici din zona.In unele cartiere accesul la imobile se face pe strazi foarte inguste de maxim 2 masini

Aproape toata Constanta a devenit o țintă preferată pentru rechinii imobiliari, care din dorința de a face bani cu orice preț, construiesc blocuri pe terenuri foarte mici, aflate intre case deja construite, afectându-le liniștea, intimitatea, însorirea și confortul.

Solicităm ferm Primăriei Constanta să actualizeze neîntârziat PUZ-ul cartierelor de case din Constanta, prin revenirea la regimul de înălțime al constructiilor P+1+M. De asemena, solicitam să se ia măsuri pentru respectarea cu strictețe POT, CUT și limitele între proprietăți.DSCN0800.jpg

Prin semnare, autorizez pe Emil Ionascu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.