Stop caselor de pariuri si barurilor in blocuri de locuinte

Buna ziua,

A fost o perioada in care oricine locuia la parter, isi putea transforma cu usurinta locuinta in spatiu comercial, cu aprobarea vecinilor, majoritatea pentru un mic magazin de cartier, librarie, aprozar, etc.

In timp, aceste spatii comerciale s-au transformat din magazine mici de cartier in sali de jocuri de noroc, baruri, cafenele, fara ca proprietarii sa mai fie nevoiti sa ceara acordul vecinilor, fara izolatii fonice, producand zgomot, deranj zi de zi, mizerie, fum de tigara pana la etajele superioare si multe altele.

Va rog sa semnati aceasta petitie prin care solicitam interzicerea in blocurile de locuinte a salilor de jocuri, a barurilor si orice activitare de servire bauturi alcoolice.

Danau Alina Vasilica    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Danau Alina Vasilica să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.