STOP acțiunilor iresponsabile ale PSD de aservire a Justiției din România!

În Decembrie 1989, drumul României spre democrație a fost deschis cu jertfă de sânge.

La 28 de ani de la acel moment, constatăm că Partidul Social Democrat, având majoritatea parlamentară necesară și sprijinul unor partide care își negociază, în mod mercantil, tot felul de interese, încearcă să își subordoneze justiția, prin legi care încalcă flagrant principiile statului de drept.

Faptul că lideri ai acestui partid sunt cercetați penal de către justiția română demonstrează adevăratul motiv pentru care amendamentele propuse legilor justiției și celor două Coduri sunt adoptate în forță de către PSD.

Separația puterilor în stat este o garanție pentru sănatatea vieții democratice. În acest moment, democrația din România se află sub asediu. Dacă virajul antidemocratic al PSD nu este oprit imediat, România riscă să devină un stat în care corupția politică va fi literă de lege, cu toate consecințele economice și sociale.

Nu lăsa ca jertfa din 1989 să fie întinată. Nu lăsa să-ți fie încălcată demnitatea de cetățean liber al României. Nu lăsa viitorul copiilor tăi în mâinile unui grup politic care își apără exclusiv propriile interese, complet antidemocratice.

Nu rămâne indiferent în fața asedierii de către PSD a Justiției.

Semnează acest manifest, în calitate de cetățean responsabil al României.

Este un veto împotriva abuzului de putere al PSD.

Prezenta petiție este inițiată de Asociația Civică Banat, dr. Mircea Ciungu și un grup de timișoreni îngrijorați de modul periculos și iresponsabil în care PSD asediază Justiția din România, prin amendamentele nesăbuite aduse legilor justiției și Codului Penal și de Procedură Penală.

Asociația Civică Banat    Contactați autorul petiției