Stimulent adulti handicap

Intrucat in sedinta de aprobare a bugetului Primariei Capitalei s-a hotarat ca stimulentul pentru persoanele adulte cu handicap sa fie de 250 si nu de 500 ron asa cum prevede HCGMB nr.330 / 2017 , completata cu HCGMB nr.297 / 2018 - solicitam Primariei Capitalei sa revina asupra hotarari si sa ne dea in continuare 500 ron

Mai cerem Primariei sa aduca la zi aceste stimulente - deoarece pe lunile ianuarie , februarie , martie , aprilie 2021 ,  persoanele adulte cu handicap nu au primit stimulentul  - primind doar 250 ron lunar - banuti ce au insemnat diferentele lunilor noiembrie si decembrie 2020 - cand stimulentul era de 500 ron  .

Stiu ca aceste stimulente le primesc doar persoanele din Bucuresti - si corect ar fi - ca statul roman sa acorde acest stimulent tuturor persoanelor cu handicap din tara - sau sa mareasca indemnizatia de handicap - care este rusinos de mica - dar nu cu 20 ron asa cum a facut la ultima marire.

In speranta ca va veti uita in ochii persoanelor adulte cu handicap - si asa amarati din cauza problemelor prin care trec din cauza afectiuniloe de care sufera , sper sa luati cea mai inteleapta si corecta decizie .

Gabriela Serbanescu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Gabriela Serbanescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.