STB 135 - revenire traseu Tunari

Recent a fost modificat traseul autobuzului 135 care asigura legătura localităților Tunari, Voluntari - Pipera cu restul Bucureștiul. De când a fost modificat traseul, autobuzul 135 are stația terminus la podul Pipera. 

Persoanele care locuiau în Tunari, respectiv Voluntari - Pipera aveau acces la transport în comun din 10 în 10 min. Copii nu trebuiau să schimbe mai multe autobuze pentru a ajunge la școală. 

Rutele R449 și R459 nu sunt optimale. Acum oamenii sunt nevoiți să aștepte 20-30 min in stații, după care sa schimbe alt autobuz, să ia același 135 pentru a putea face legătura cu Bucureștiul. Este un timp prea mare de așteptare și implică costuri duble cu transportul pentru cetățenii afectați.

Cerem insistent: ruta STB 135 să circule pe traseul anterior până în Tunari!

 1ebmpch_(1)1.jpg

Optimizare transportului in comun trebuie făcută spre beneficiul cetățenilor și nu în detrimentul acestora!


Severin Alexandru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Severin Alexandru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...