Spuneti Stop vanzarii CFR Marfa catre GFR

1. “Lumea nu va fi distrusă

de cei ce fac rău,ci de aceia care îi privesc şi refuză să intervină.” Albert Einstein

1. Noi stăm şi ne uităm cu mâinile în sân, cum Ei sub masca politica, a vorbelor deşarte şi a legilor de peste noapte, vând pe degeaba munca şi agoniseala poporului. Avem dreptul legal garantat de Constituţie sa facem aceasta petitie si ni-l putem exercita. Semneaza petitia pana nu va fi prea tarziu!

În conformitate cu Art 51 din CONSTITUŢIE (din 21 noiembrie 1991 *republicata*) şi a  Ordonanţei nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, exprimă-ţi opinia şi nu privi indiferent ce ţi se-ntâmplă, semnează petiţia: “STOP Vânzării CFR MARFĂ către GFR”, petiţia prin care noi, POPORUL, cerem GUVERNULUI ori:

A) modificarea legislativă a LEGII CONCURENTEI Nr. 21 din 10 aprilie 1996, care să prevadă ca abatere obţinerea monopolului prin privatizarea companiilor de stat, retrimiterea dosarului către Consiliul Concurenţei, şi oprirea vânzării CFR MARFA către GFR.

B) ori modificarea legislativă a hotărârii de guvern privind privatizarea CFR MARFA, prin care suma de 900 de mil lei privind asumarea investiilor, să fie investită şi justificată înainte de achitarea sumei de achiziţie de  202 milioane euro.

Abuzatoaiei Romina    Contactați autorul petiției