Spuneti NU unui nou pod langa emblema orasului Lugoj, PODUL DE FIER!

Asa cum s-a anuntat in toata presa locala a Municipiului Lugoj. se preconizeaza un proiect pentru o constructie noua care consta in edificarea unui nou pod peste raul Timis, raul care traverseaza si desparte orasul in doua, Lugojul German si Lugojul Roman.

Daca acest proiect se va concretiza si un nou pod se va contrui alaturi de podul exsitent in centrul orasului, mai exact la cativa metri in amonte de podul existent, frumusetea orasului va fi ciuntita. Vom innota in arhitectura kitschioasa, simbolul orasului va disparea.

Hai sa fim uniti macar o data si, sa incercam sa aratam celor care au hotarat proiectarea si executarea unui pod langa cel existent, ca orasul de pe Timis nu este al lor, ci al tuturor lugojenilor.

Semnati petitia si spuneti NU construirii unui nou pod in centrul orasului Lugoj.

Sa aparam istoria Lugojului!

"Unde este puterea poporului (demos+kratos)? Domnul arhitect al orașului, Dinel Mazilu, consimțește în continuare "violarea" urbanistică a Lugojului.
Când vorbim de un proiect atat de mare pentru comunitate - ridicarea unui pod nou și amplasamentul lui - nu ar trebui intrebați locuitorii urbei? De câțiva ani ne luptam să sensibilizam publicul lugojean cu privire la importanța păstrarii arhitecturii locale. Iată acum cireașa de pe tort care va pecetlui procesul de urâțire a centrului istoric: podul fără sens, îngrămadit lângă cel vechi de fier, inaugurat în 1902, o inepție a administrației actuale! Daca nu sunteți de acord cu aceast proiect semnați petiția." (Oli Twister)

pod_vechi.jpg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Adriana Bojin să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...