Spuneţi NU ! FUMATULUI PASIV

Legea 349/2002 cu modificările ulterioare a însemnat începutul îmbunătăţirii comportamentului fumătorilor faţă de nefumători, însă nu este suficient.

Se vorbeşte doar de interzicerea fumatului în spaţiile publice ÎNCHISE. Dar ce te faci când în parcul de copii fiind, sau în orice parc, copilul tău inhalează fumul de tutun al unui fumător?

Ce faci atunci când stând într-o staţie de autobuz/troleibuz/tramvai, eşti nevoit să suporţi fumul de ţigară al unui fumător?

Cum reacţionezi atunci când un fumător urcă în autobuz trăgând un ultim fum dintr-o ţigară, pe care mai apoi îl expiră în interior?

Cum pui problema când vecinul de apartament îţi inundă casa cu fum de ţigară? Iarna nu e o problemă, dar vara, când vrei să simţi parfumul de tei însă te alegi cu altceva?

 

Putem înţelege situaţia unui fumător de a fi incapabil să renunţe singur la fumat, însă vrem ca grija lor, faţă de sănătatea celorlalţi să fie mai mare.

FUMATUL ESTE UN VICIU, de aceea efectele trebuie să fie limitate doar la cel care îl practică.

Dorim ca legea să stipuleze şi cazurile de mai sus, şi de asemenea să fie prevăzute şi sancţiuni nu doar pentru persoanele juridice, dar mai ales SĂ FIE APLICATE.

Vrem să respirăm un aer curat, iar alegerea noastră de a NU FUMA, să ne fie respectată !

 


CONSTANTIN MOCANU    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe CONSTANTIN MOCANU să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook