Spune NU subordonarii justitiei de catre politic

CCR tocmai ne-a furat cele peste 6 milioane de voturi date Presedintelui Romaniei astfel incat votul nostru nu mai are nici o valoare acum, deoarece prin interpretarea constitutiei de catre CCR, Presedintele Romaniei este acum obligat sa se supuna Ministrului Justitiei, om subordonat politic, in ceea ce priveste numirea si revocarea procurorilor.

Functia executiva pe care o avea Presedintele Romaniei este transformata usor usor de catre parlament si cu ajutorul CCR-ului intr-o functie decorativa. Prin decizia CCR, Presedintele Romaniei este subordonat politicului.

Influenta politicului in justitie trebuie sa fie 0 atat la nivelul CCR cat si la nivelul tuturor magistratilor si procurorilor.

Cerem CCR-ului, sa revizuiasca decizia din data de 30-05-2018, cu privire la numirea si revocarea procurorilor astfel incat Presedintele Romaniei sa nu fie obligat a se supune deciziei Ministrului Justitiei ( om subordonat politic ) cu privire la numirea si revocarea procurorilor.

Societatea Civila Romana    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Societatea Civila Romana să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.