Spune NU mutarii temporare a gradinitei cu program prelungit Lumea Copiilor (cartierul Unirii)

Către Primaria Targu-Mures,

Subsemnatii parinti ai căror copii sunt înscriși la gradinita cu program prelungit „Lumea Copiilor” din cartierul Unirii, va solicitam a nu se începe renovarea singurei gradinite cu program prelungit din cartier și relocarea preșcolarilor pana la finalizarea proiectului de creșă/grădiniță început pe strada Apaductului, iar dacă e imperativa renovarea, va rugam a tine seama de traficul de pe podul Mures, relocarea intr-un alt cartier ar produce aglomerarea suplimentara, precum și depărtarea fata de domiciliul copiilor, ceea ce contravine Legii învățamantului referitoare la înscrierea preșcolarilor în apropierea locului de domiciliu si duce la imposibilitatea de a duce copii la ora stabilita.
De asemenea s-ar aduce cheltuieli suplimentare cu deplasarea intr-o alta locație și deservicii parintilor prin perturbarea programului de lucru datorat transportului copiilor. Există copiii ai caror parinti / bunici nu detin permis de conducere.
Un aspect important de care va rugam sa țineți seama este faptul ca majoritatea familiilor au 2 sau mai mulți copii, iar aceștia vor frecventa creșă, gradinita, respectiv scoala în cartiere diferite, ceea ce contravine criteriilor de înscriere în unit de învățământ privind apropierea de domiciliu parintilor.
Daca se ia in calcul o noua locatie pe strada Gheorghe Doja tineti cont de traficul intens cauzat de lucrarile in curs de desfasurare la drum și distanta foarte mare față de cartierul Unirii.


Părinții copiilor    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Părinții copiilor va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...