Spune NU mirosului infect din Oradea, generat de firma Nutripork

Nutripork21.jpg

Dorim sa strangem cat mai multe semnaturi pentru petitia privind mirosul fetid din zona de vest a Oradiei, pe care ferma de porci Nutripork, aflată in imediata apropiere a cartierului Iosia, il emana in cartier. Prin urmare acest eveniment are darul de a aduna persoanele care doresc sa semneze aceasta petitie.

Daca si pe tine te deranjeaza acest miros, sau daca doar consideri ca nu e normal ca un oras intreg sa sufere din cauza unei firme care nu este in stare sa-si filtreze emanatiile, atunci semneaza aceasta petitie.

Dorim sa semnalam autoritatilor locale ca oradenii NU mai vor sa indure mirosul generat de aceasta firma.

Update 16.07.2015

• Desi Garda de Mediu a fost azi 16.07.2015 in control, nu a gasit nimic ce contravine legilor, sustinand ca firma functioneaza in parametrii autorizatiei primite.
  • Nu vom abandona lupta, ne bazam in continuare pe determinarea oradenilor si vom merge pana la capat, pentru a rezolva problema definitiv!

Update 29.10.2017

• Astazi expira autorizatia de mediu pentru firma Nutripork.
  • Asteptam  sa fie anutata data dezbaterii publice, moment in care vom anunta desfasurarea unei manifestatii publice.

SPUNE NU reautorizarii NUTRIPORK

Oradea Suntem Noi    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).