Spune NU construirii ''crucii-discotecă'' în Piaţa Universităţii!

 

Vom avea o cruce-discotecă înaltă cât un bloc de opt etaje, în Piața Universității. Chiar ne dorim asa ceva? Este necesara construirea acestei 'cruci-discoteca' care ar distruge total frumusetea arhitecturala din centrul capitalei? Nu se poate construi ceva simbolic, daca tot se doreste condamnarea totalitarismului comunist? 

 

~~Plenul Senatului a adoptat, marți, o propunere legislativă pentru condamnarea totalitarismului comunist. Respectivul proiect de lege prevede, printre altele, și înființarea unui monument reprezentat de o cruce din oțel, înaltă de 25 de metri. Aceasta va fi amplasată în centrul intersecției din Piața Universității și va fi flancată de mai multe drapele naționale.

Construcția monumentului va fi finanțată din fondurile de rezervă ale Guvernului, în 2015, iar, anul următor, cheltuielile vor fi prevăzute în bugetul de stat. Monumentul ar urma să fie inaugurat pe 9 iunie 2016.

Propunerea legislativă ”Lege pentru condamnarea totalitarismului comunist și pentru cultivarea memoriei naționale antitotalitare”, a fost inițiată de senatorul PSD Sorin Ilieșiu.~~

SPUNE NU CONSTRUIRII ACESTUI KITCSH MEGALOMAN!

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Un cetăţean să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook