Spital Regional în Constanța

Bună, tuturor!

După ultima vizită în spitalul județean la secția pediatrie am rămas cu un gust amar și sunt convinsă că și voi știți despre ce este vorba!

Dacă v-ați săturat de mizeria și bătaia de joc din Spitalul județean Constanța, vă rog să semnați această petiție! Ne trebuie un spital Regional, nou, mult mai mare, cu secții separate pentru fiecare tip de afecțiune, mai mult personal care să aibă grija de pacienți! Un spital dotat, care să nu mai rămână fără cearceafuri si urocultoare, cu un număr suficient de locuri pentru toată zona! Având in vedere ca la județean sunt trimiși copiii din Tulcea, Mangalia, Medgidia samd, ar trebui sa existe mai mult din tot! Paturi, asistente, doctori, igienizare mai temeinică!

Nu vreau sa vă răpesc prea mult din timpul prețios cu povești, mai ales că nu cred că aveți nevoie de convingere! Haideți să facem ceva!! 

Vă mulțumesc!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Elena Avram să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...