SPITAL NOU LA SIBIU - DORINTA UNEI COMUNITATI

VREM SPITAL, NU VREM SCANDAL!

Sănătatea NU este politică! Sănătatea ESTE prioritate! Sănătatea nu trebuie să fie monedă de schimb pentru voturi, ci punctul central de interes al tuturor politicienilor, indiferent de culoarea partidului pe care îl reprezintă. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de voi, cetățeni și politicieni, deopotrivă. E timpul să facem echipă, e timpul ca proiectul Spitalului nou să devină realitate.

După 165 de ani, Sibiul merită un Spital nou! O instituție medicală cu clădiri construite la standardele de sănătate de secol XXI nu de secol XIX. Indiferent câtă aparatură medicală de ultimă generație achiziționăm, indiferent de cât de mult investim în pereții construiți prin ordinul Împăratului Austriei, Franz Josef I, nu vom putea respecta niciodată circuite, spații și proceduri medicale în clădiri monumente istorice. Sibiul are cel mai matur proiect de construire a unui Spital nou.  O echipă întreagă de arhitecți, proiectanți, consultanți și specialiști și-au dat mâna și au creionat Spitalul viitorului. Părea că totul este pe direcție bună însă.... ne-am trezit că avem cu cine, dar n-avem cu ce!

Așadar, vom strânge semnături și le vom înainta tuturor factorilor de decizie care pot aloca fonduri și pot negocia pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu să se mute în casă nouă. Haideți să scriem istorie! Haideți să fim ctitorii viitorului sănătății sibiene!

Noi vrem spital!


Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...