Reduceți prețul la gaze și energie electrică!

56af504c8128c542d204a696fd9f51c3.jpg

Spune și tu STOP HOȚIEI!!!

10.000.000 de români vor fi victimele hoției PNL/USR-PLUS!

Facturile a 10 milioane de români vor fi dublate!

Aceleași gaze care până ieri erau extrase din pământul României sunt furate de camarila de partid și revândute la suprapreț românilor de firmele de casă ale PNL/USR-PLUS sub pretextul "liberalizării pieței energiei".

În realitate situația este aceasta:

• Gazele vândute astăzi față de gazele de luna trecută sunt aceleași;
  • Sunt extrase din același loc;
  • Sunt extrase de aceleași companii ca și până luna trecută;
  • Sunt extrase cu aceleași utilaje;
  • Sunt distribuite de aceleași companii;
  • Iar consumul este același, nu consumă nimeni mai mult!

HOȚIA constă în faptul că șmecherii din energie și firmele de partid s-au racordat la această "liberalizare a pieței energetice" și au apărut foarte multe firme fantomă care doar INTERMEDIAZĂ gazul și energia electrică între compania extraxtoare sau producătoare și consumatorul final, adică noi toți!

Pe scurt, toate aceste firme de partid plimbă gazul și energia de la unul la altul, revânzând energia între ele de mai multe ori, prețul crescând de fiecare dată, la fiecare revânzare.

Solicităm Guvernului României, format din PNL, USR-PLUS și UDMR, plafonarea de urgență a prețului la energie electrică și a gazelor naturale, eliminarea tuturor intermediarilor din lanțul de producție și distribuție a energiei și naționalizarea sistemului național de energie și declararea acestuia prin CSAT, ca fiind domeniul de interes strategic național de importanță deosebită!

George Coşofreţ    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez George Coşofreţ să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.