Solicităm schimbarea denumirii Poliției Locale în Gardieni Publici!

Datorită faptului că se crează confuzii de nepermis, între Poliția Națională și Poliția Locală, solicităm schimbarea denumirii, din Poliție Locală în Gardieni Publici. Cetățenii sunt bulversați, de foarte multe ori cei de la Poliția Locală se prezintă doar...sunt de la Poliție!!! Stai și te întrebi de la care Poliție. Nu toți cetățenii sunt familiarizați cu ținuta și însemnele celor două structuri, care oricum sunt asemănătoare, în așa fel încât să facă diferența între unii și alții. Se uzează în mod abuziv de această denumire, la fel și cu privire la competențe și atribuții. Nu există nici o legătură între cele două structuri. Prin schimbarea denumirii se elimină total aceste confuzii, toate aceste abuzuri, iar lucrurile ar intra într-o stare de normalitate. Nu trebuie să existe mai multe Poliții, în afara celei naționale cu structurile aferente și a Poliției Militare. 

Potrivit art. 74 alin. (1) din Constituţia României, iniţiativa legislativă aparţine Guvernului, deputaţilor, senatorilor, precum şi unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot.

HAIDEȚI SĂ HOTĂRÂM CE ESTE  MAI BINE PENTRU NOI

Semnează petiția!

Denumire_Gardieni_Publici.jpg

 

 


office@asum.ro    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez office@asum.ro să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...