Solicitam reintrarea in casa mpfm a concurentului Alex Radu.

Stimata redactie Mireasa pentru fiul meu,

O parte dintre telespectatorii sezonului 4 mpfm socializam pe diferite grupuri de sustinere si astfel  ne-am indreptat atentia catre unul dintre concurentii acestui sezon Alex Radu pe care il consideram potrivit  pentru formatul emisiunii Dvs. De aceea ne exprimam dorinta de reintrare a fostului concurent ALEX RADU in casa MPFM. Intelegem ca a fost peste puterile lui de a mai ramane acolo din motive de sanatate insa odata acestea rezolvate el isi doreste reintrarea pentru a-si continua visul alaturi de o posibila jumatate aflata in casa in momentul actual. Suntem foarte multi cei carora le pare rau de iesirea prematura a acestuia din emisiune si dorim sa-l urmarim, sustinem si votam impreuna cu aleasa lui cu toate puterile si prin toate mijloacele posibile. In speranta ca cererea noastra va fi luata in calcul va uram un an de emisiune plin de bucurii si satisfactii!

Va multumim.

Demian Madalina    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).