Solicitam modificarea art. 108 alin. 12 punctul a) prin eliminarea procentului de 30% si stabilirea unui prag de medie la acordarea burselor de merit

A acorda bursa de merit primilor 30% dintr-o clasa indiferent de media generala obtinuta in anul scolar precedent, fara un barem de medie, nu va duce la ridicarea calitatii invatamantului, a recompensei rezultatelor pe masura muncii, acest criteriu va duce doar la mediocritate. Legea trebuie sa fie dreapta si nu poate sa creeze discriminare. 
art. 108 alin 4 din Legea invatamantului defineste bursa de merit ca reprezentand o formula de stimulare a performantelor elevilor.
In contextul actualei legi va intreb unde este stimularea performantelor pentru elevul cu media generala 9,50?

"O tara este dusa mai departe de elite" Nicolae Iorga


Ruxandra - Mihaela Pana (reprezentantul parintilor in Consiliul de Administratie al Colegiului National Sf. Sava Bucuresti    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Ruxandra - Mihaela Pana (reprezentantul parintilor in Consiliul de Administratie al Colegiului National Sf. Sava Bucuresti va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...