❗SOLICIT PUBLIC REABILITAREA LUI CEAUŞESCU❗ Cîţi dintre potentaţii României „democratice” ar trebui să plătească pentru marea nedreptate? Cu siguranţă mulţi: cei care au participat la simulacrul de

❗SOLICIT PUBLIC REABILITAREA LUI CEAUŞESCU❗

Cîţi dintre potentaţii României „democratice” ar trebui să plătească pentru marea nedreptate? Cu siguranţă mulţi: cei care au participat la simulacrul de proces, dar şi cei care au orchestrat politic sau cei care, profitînd de mizeriile aruncate asupra realizărilor epocii Ceauşescu, au creat sau au achiesat la un întreg program de distrugere a economiei şi a ţării… Din nou întreb: poate contesta cineva că, de 32 de ani, profitînd de simulacrul şi mincinosul proces, s-a profitat, condamnîndu-se TOATE realizările României lui Ceauşescu, practic, o sentinţă care a vizat întreaga ţară? Iată adevărata miză şi importanţă a rejudecării corecte a procesului lui Nicolae Ceauşescu!


Stefan Ștefan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Stefan Ștefan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...