Solicitam modificarea botezului ortodox cu scufundare în cristelniță

În urma celui mai recent eveniment în care un bebeluș a murit în urma botezului ortodox cu scufundare în cristelnițăm, solicităm Bisericii Ortodoxe Române să modifice acest obicei arhaic și mult prea periculos. 

Decesul acestui bebeluș din cauza botezului nu este primul și cu siguranță nu va fi nici ultimul. Detalii aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/bebelusul-din-suceava-aflat-in-stare-grava-dupa-botez-a-murit-1444019

Vă rugăm semnați și trimiteți mai departe pentru ca să strângem cât mai multe semnături, după care vom formula o adresă oficială către B.O.R. și autoritățile statului. 

Precizare importantă: nu solicităm interzicerea botezului, ci doar modificarea tradiției cu scufundatul complet în cristelniță. 

Această tradiție poate fi ușor înlocuită cu ceva mai puțin periculos, cum ar fi scufundare parțială în apă, stropire cu apă sfințită sau orice alt procedeu care nu implică risc.


Cristina Cioabă    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cristina Cioabă să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...