Sistarea construirii între blocuri a unor ghene de gunoi ce vor constitui focare de infecție

In ultima perioada de timp, Primăria Sectorului 3, fără o consultare prealabila a cetățenilor sau a asociațiilor de proprietari, a demarat o amplă acțiune de construire pe domeniul public( in general pe locurile de parcare plătite de către contribuabili)a unor ghene de gunoi fixe, care in scurt timp vor deveni o explozie de microbi și infecție, cu impact atât asupra sănătății locatarilor cât și a mediului înconjurator. Mai mult decât atât, aceste ghene de gunoi aflate in plin proces de  construcție, sunt amplasate in proximitatea imediata a unor zone de recreere, locuri de joaca( părculețe) și la o distanta maximala de 10-15 m de ferestrele apartamentelor. Toată aceasta tevatura și disconfortul permanent ce va fi creat, este  justificat verbal de către reprezentanții primăriei,printr un limbaj de lemn in sensul ca ,, așa cere U.E,,.Dar oare U.E. impune așa ceva doar in sectorul 3, acolo unde blocurile din normativele constructive au fost prevăzute cu ghene de gunoi comune și camere de depozitare a deșeurilor menajere!? Semneaza aceasta petiție dacă esti de acord cu demersul nostru de a sista/opri construirea unor ghene de gunoi menajer pe domeniul public dintre blocuri, in imediata apropiere a comunităților, care vor transforma cartierele sectorului 3 intr o mare groapa de gunoi comuna.

Prin semnarea petiției, accept faptul că Boboc Narcis va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: