Siguranta pentru impiegatii de miscare

„La data de 30 mai, ora 05.30, polițiștii S.R.P T. Galați au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat necunoscut ar fi incendiat biroul impiegatului de mișcare din Statia CFR Ivești și ar fi încercat să întrețină, prin violență, raporturi sexuale cu impiegatul, o femeie, de 50 de ani."(articol preluat din ziarul independent de Galati:"Express de Dunare":https://www.expressdedunare.ro/atac-la-o-statie-cfr-impiegatul-talharit-si-agresat-sexual/?fbclid=IwAR2YTQ5xcPOuaI1Huf4luXhYPOT_zL4WMr7dHcOOdWyTYRJMKg7l2nCapvY

In urma intamplarii din data de 30 mai 2020, cativa CFR-isti s-au sesizat si-si cer dreptul la protectie si siguranta.Cer implementarea unui buton de panica in biroul de miscare.Avand in vedere ca majoritatea garilor sunt amplasate la distanta fata de asezarile omenesti, unde riscul este ridicat in lipsa oricarui mijloc minim necesar de protectie.

Invit toti CFR-istii, si nu numai, sa semneze petita pentru implementarea acestui sistem de protectie.101167928_652850841933291_8907075840425066496_n.jpg

Prin semnare, autorizez pe Mioara Pogar să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.