Petiție de solidaritate cu CERTITUDINEA, împotriva canibalismului de haită din mass-media

Comentarii

#2

Pentru libertatea de exprimare, un drept câștigat, pentru care alții au murit. Pentru libertatea presei. Pentru libertate, în general.

Florentina Loredana Danila (Slobozia, )

#3

Sunt alaturi de oamenii de valoare ai Romaniei.

Dan-Gabriel Cimpoeru (Bucuresti, )

#5

Semnez pentru ca eu cunosc si respect CERTITUDINEA.

Becia Nistor (Merthyr Tydfil, )

#21

Blaj

Blaj Ioan florin (Dublin, )

#23

Pentru ca presa să fie liberă, calitativă și să evoce frumusețea poporului român și a acestei minunate țări - ROMÂNIA!!! 💓💛💙🙏

Luminița Ștef (Baia Mare, )

#26

ESTE NEVOIE DE LIBERA EXPRIMARE .

Camelia Pulberea (CONSTANTA, )

#30

Sunt împotriva minciunii și cenzurii

Ștefan Prisacaru (București , )

#35

Este o revistă care merita sa fie in toate chioșcurile de ziare din România. Inclusive ar trebui ca "Posta Română" sa fie un colaborator de nădejde.

Dan Alexandru Căprioru (Drobeta Turnu Severin , )

#37

Sustin cu tărie ziarul Certitudinea și resping cu vehemență orice fel de atac împotriva acestei publicații care nu face nimuc altceva decat să prezinte publicului cititor adevărul gol goluț !
Cu Dumnezeu înainte !

Angela Negrotă (București , )

#39

Baciu

Alin Baciu Dumitru (Barcelona, )

#41

Cred în CERTITUDINEA și în ceea ce ea reprezintă – azi publicație încă independentă și românească în România!

Nicu Ciobanu (Novi Sad, )

#43

Pentru ca Natiunea Romana sa fie suverana, pentru libertate si pentru o Romanie “mai stralucitoare decat soarele de pe cer”.
Dumnezeu,
Natia si
Patria!

Silviu Costachie (Bucuresti, )

#51

Este o publicație ctitorită de Mihai Eminescu, pentru români iubitori de neam și țară !

Alexandru Poleucă (Com. Florești, , )

#57

Nu sînt de acord cu decizia de a trimite armament în Ucraina.... Nu trebuie să ni-i punem în cap pe ruși.... 😡😡😡

Relu Coporan (București , )

#66

Semnez această petitie pentru ca revista CERTITUDINEA, condusă de curajosul jurnalist Miron Manega, este una nu doar de înaltă calitate morală si de un desăvârșit profesionalism ci si o publicație patriotică autentică in pleiada de publicații de duzină, antinaționale si antistatale care depășesc cu mult limita suportabilitatii unei națiuni creștine și creatoare de istorie reală si civilizație. Cel puțin din aceste motive trebuie susținute si mai ales aparate asemenea publicații mai ales în contextul actual politic si economic in care factorul politic, de la cel mai înalt nivel si până la ultimul subsecretar de stat servesc interesele unei puteri suprastatale si profund antinationale si anticrestine, o putere ocultă susținută exact de cei ce atacă asemenea publicații naționaliste. Iar pentru cei ce denatureaza sensul cuvintelor, precizăm că naționalismul nu are sens negativ si nu poate fi asociat cu nici o formă de extremism, cum s a încercat si se incearca mereu. Felicitări d lui Manega si colectivului redacțional. Aveti in mine un susținător public.

Adrian Iscru (București , )

#70

Libertatea presei este valoarea supremă.

Alice Nastase Buciuta (Londra, )

#71

Presiunea asupra presei libere, de calitate culturală ridicată și care promovează românismul este inacceptabilă.

Corvin Lupu (Sibiu, )

#73

Semnez pentru că în România cenzura este interzisă prin Constituție. Nu trebuie tolerată etichetarea revistei Certitudinea cu calificative menite să discrediteze cititorii, redactorii și colaboratorii publicației de către propagandiștii unei linii politice antipatriotice, antiromânești și pseudo-democratice.

Dan CULCER (Elancourt, )

#81

Pentru că în România cenzura este INTERZISĂ conform Constituției României.

Petrică Folică (Timișoara , )

#82

Reprezinta și punctul meu de vedere

NICOLAE Rotaru (București , )

#88

Susțin o presa independenta, chiar dacă nu îmi validează opiniile întotdeauna.

Natalia McMinn (Sydney, )

#91

Semnez pentru că am crezut de la bun început în acest proiect jurnalistic. De ce? Fiindcă adoptă o atitudine de spirit civic atât de necesară unei trăiri decente.

Daniela Gifu (Târgu Mureș, )

#95

Sustin libertatea de exprimare, ca unul din drepturile si libertatile inalienabile ale Omului.

Marian Ilie (Bucuresti, )

#96

Art 30 din Constitutie: libertatea de exprimare.

Mihaela E. (Bucuresti, )

#97

Fiecare sămânță a Adevărului este crucială in aceste vremuri, iar CERTITUDINEA reușeste să le înmulțească! Curaj, Adevărul ne eliberează!

Madalina Apostol (Bucuresti, )

#98

Revista CERTITUDINEA a rămas printre puținele reviste naționaliste care mai apără valorile naționale. Dumitru Murărașu a făcut 17 ani de pușcărie iudeo-bolșevică pentru că a scris cartea NAȚIONALISMUL LUI MIHAI EMINESCU. Revista CERTITUDINEA a suferit necazul să fie arătată cu degetul de „cretinul catolic practicant” Iulian Bulai, care, culmea contradicției sectante!, este însurat cu o luterană și - cum se mai știe - Martin Luther a fost marele protestant care i-a dat lovitura de grație catolicismului! Dar, și mai culmea blasfemiei!, acest „nime-n-drum”, Bulai, este și șeful Comisiei culturale din Parlamentul României! El a incitat presa și a asmuțit-o contra CERTITUDINII, avîndu-i ca colegi de haită pe Adrian Cioflîncă. și cioflingarii săi.
Apărați CERTITUDINEA!

Vasile Zarnescu (București, )

#99

Este cel mai realist, adevărat și valoros ziar romanesc care exisă în acest moment pe piață!

Gabriela Stanciu Păsărin (Bucuresti, )

#100

Nu pot să asist pasiv la abuzul inimaginabil asupra libertății de exprimare, asupra celor care își permit să aibe o opinie diferită de a celor care propovăduiesc, cu perfidie, „corectitudinea politică”.

Edmond Milea (București, )

#105

Pentru că mulți, mult prea mulți au murit, pentru ca noi să ne putem exprima acum liber, inclusiv semnarea unei petiții.

Nina Manea (București , )

#106

Semnez pentru ca trebuie sa luam atitudine (toti cei care simtim romaneste si iubim aceasta TARA), impotriva celor care vor sa faca sa dispara aceasta PUBLICATIE de exceptionala calitate de continut.

Iulian Fasie (Bucuresti, )

#108

Semnez pentru ca imi pasa!
Semnez pentru ca sunt român!

Dan Iulian Pasarin (Bucuresti, )

#112

Jos dictatura

Lupu Singuratic (Bucuresti, )

#121

Apreciez in mod deosebit publicația și susțin libertatea presei și dreptul de exprimare

Constantin Vlaicu (Mehadia, )

#123

Avem mare nevoie de Libertatea de exprimare NAȚIONALĂ a adevărului în presă și nu numai...

Nicolae Mușat (Buzău, )

#126

Semnez această petiție din respect pentru libertatea presei și a diferenței de opinie, cu mențiunea că nu susțin „canibalismul de haită” care tinde să se înfățișeze tot mai mult într-o dublă ipostază: ca sistem de influență prin mass-media şi ca sistem al opiniei publice constituite sau constituibile.

Daniela Gumann (Salzburg, )

#127

Daca s-ar putea sa semnez cu ambele maini as face-o grabnic.
Este o mare abjectie pretentia mass mediei mainstream, adaugand aici si pe unii guralivi parveniti in politica romaneasca , fara cultura cladita prin studiu, ci doar aceia a datului din coate pentru burse obtinute prin ONG-uri si fundatii cu activitate clar tinitta catre dezinformare si debusolare, de a arunca cu etichetari si insulte catre singura publicatie ce ne exprima disperarea in a ne mentine demnitatea prin cunoasterea adevarurilor.
Au aparut din santurile prostiei specimene bipede care eticheteaza cu "aprecierea" la moda momentului : daca ii faci de rusine prin evidentierea adevarurilor ..esti putinist. ( adica de la Putin emanare) . Ce-o fi avand Putin , - altfel o persoana extrem de inteligenta si de bine informata in framantarile culiselor geopoliticii - cu, de exemplu, serul inventat de unele companii farmaceutice ce s-au grabit sa profite de o pandemie scoasa din caciula globalista, sau cu adevarurile perene exprimate de al nostru Eminescu... nici ei nu stiu, dar cuvantul "putinist"e la moda momentului si santierii de servici trebuie cumva sa iasa in evidenta, nu ? ,

Mariana Berechet (Bucuresti, )

#128

Semnez pentru că apreciez calitatea și valoarea publicației CERTITUDINEA și susțin libertatea presei în România.

Vasilica Grigoraș (Vaslui, )

#130

S

Dragu Mihaela (Bucuresti, )

#134

In calitatea mea de jurnalist, fost manager al unei Agentii de Presa, am obligativitatea morala de a sustine independenta jurnalistica !

Carmen Aurelia Rădulescu (București , )

#136

Vreau sa am acces la informații reale si la o istorie reala si necenzurata.

Mihaela Anghel (Bucuresti, )

#140

CERTITUDINEA este singurul ziar din România care reprezintă ,,vrerea,, poporului român. Restul mass-media din țară sunt fandoseli cu aere de mari europeni și mari democrați. Care europenism? Care a distrus țară,familia, învățământul,cultura și credința în Dumnezeu? Care democrație? Democrația celui puternic,cu bani?

Gheorghe State (Bacău , )

#144

Îmi pasa

Nastasa Sorin (Bubusi, )

#152

Vreau să se știe adevărul, nu sal6cunosc numai eu!

Elena Sanda Bulumac (București , )

#153

România are nevoie de chirurgie jurnalistică. FELICITARI, MIRON MANEGA!

Zeno Fodor (Târgu Mureș, )

#155

Certitudinea este singurul ziar din România care, prin tot ce publică, într-o diversitate de forme, reclamă și cultivă Sfânta Treime Românească formată din geniul numit și Mihai Eminescu , din spiritualitatea ei ancestrală semnificată de Tăblițele de la Tărtăria și integritatea sa teritorială reprezentată de nucleul național al României Mari.. Aceste idei frumoase și incomode își găsesc o ilustrare originală și profundă în fiecare număr al ziarului gândit și aplicat de ispravnicul de concept Miron Manega împreună cu câteva sute de prieteni și citit de câteva zeci de mii de români din țară și străinătate cu sentimente de dor și alinare. în aceste zile strâmbe pentru oamenii din toată lumea, dar în mod deosebit pentru români.. În același timp, ziarul Certitudinea este o buturugă mică aptă aptă prin natura ei de fostă rădăcină să răstoarne carul mare al proștilor noștri și al smintiților lumii.Avem răbdare, precum buturuga mică.

Dumitru Ioncica (Bucuresti, )

#157

Baietzii sunt Briliant

Simona Denisa Kanakidis (Craiova, )

#158

Țineți steagul sus în multe domenii, prezentați necenzurat, pe înțelesul tuturor realitatea cruda asa cum este, sunteți o speranță pt. mulți romani!

Valerica Bulboaca (Bragadiru, )

#159

Este singurul ,iar care spune adevărul.

Columb Atena (Bucuresti, )

#160

Ma opun cu toată puterea împotriva șantajului intelectual!

tarabosstes Mircea SERBAN (Vișeu de Sus , )

#161

Pentru a dezvolta o platformă de dezbateri în care nu doar se pledează abstract pentru libertatea gândirii/ conștiinței, ci și se acționează conform acestor drepturi este nevoie de onestitate și curaj.
Nu pot fi nici negate nici susținute conștient opiniile/ lucrurile necunoscute.
Mulțumim, Miron Manega, mulțumim “Certitudinea” .

Iuliana Gorea Costin (București , )

#165

Libertatea de opinie nu trebuie să fie ingrădită!

Alex Cetateanu (Montreal, )

#166

Sunt Nationalist

Teodor Sinescu (Craiova , )

#173

Oameni noi la timpuri noi

Virgil Manea (București, )

#175

Citesc și împărtășesc ideile dezbătute, afirmate și PROBATE TEMEINIC în acesta publicație.
În plus, aș dori ca în Certitudinea să existe și interviuri directe(pe strada), cu romanii, de diferite vârste privind pericolele pe care le-ar putea reprezinta pentru România gazduirea pe teritoriul national a unor trupe STRAINE străine și de OCUPAȚIE.
Interviurile să abordeze si existenta unui eventual RĂZBOI în țara noastră și în zona LIMITROFA NOUĂ a Marii Negre și, în special opiniile și propunerile persoanelor ce dau interviuri privind eventuale poziții negative sau pozitive luate de Președintele României K.W. YOHANNIS, de Guvern, de Parlament(Referendum, legi, ONG-URI etc.
În calitatea mea de Col.rez. specialist și analist în managementul informațiilor de Siguranță Națională și licențiat în drept si drept internațional as putea realiza aceste interviuri și reportaje, menite a îmbogăți veniturile materiale, de publictate, de influenta și de crediblitate etc. a publcatiei.

Florea Marcu (București , )

#179

Semnez pentru ca m-am saturat cât sunt de manipulați și mintiti oamenii.P

Rațiu Corina (Gherla, )

#184

Semnez pentru ca vreau subliniez curajul publicistic, singularitatea stilului și grija acribioasă pentru nuditatea adevărului pe care Miron Manega le are din plin.
Știu, însă, cu CERTITUDINE, că modelul său de ardere în numele unui ideal va sta de-a pururi în picioare, argumentul Manega nefiind unul al izbânzilor mărunte, ci unul al Victoriei unicat: aceea de a putea rămâne întotdeauna vertical în fața propriei conștiințe.

Firita Carp (Bucuresti, )

#185

Semnez pt adevăr în mass-media.

Roxana Manole (Galati , )

#187

Semnez pentru că libertatea de exprimare nu poate fi îngrădită de nimeni și de nimic! Revista CERTITUDINEA este o publicație cu adevărat românească, ea servește patria, poporul și românismul pe acest pământ. Semnez pentru că sunt patriot și îmi iubesc țara și neamul!

Ion Elena (Târgu-Jiu, )

#188

1. Este vorba de încercarea de a sufoca o publicaţie ce deranjează uzurpatorii puterii
2. Publicaţia este sabotată şi la nivelul distribuţiei şi era/este cazul să se încerce spargerea acestei cenzuri
3. Ma consider colaborator la o revistă ce merită citită
4. Nu admit intimidarea folosita pentru a domestici românii complet
5. Aşa mi-o cere postura de purtător de cuvînt al CRVC

Ioan Rosca (Montreal, )

#189

In 1989 au murit oameni pentru libertatea de expresie. Presa trebuie sa fie libera, conform legislatiei internationale. Nu trebuie sa acceptam sa ni se bage pumnul in gura. Militez pentru o presa libera.

vasile vulpasu (Strehaia, )

#192

Semnez pentru ca iubesc libertatea, drepturile fundamentale ale omului si dreptul la libera opinie, spunand un Nu raspicat corectitudinii si cenzurii politice impuse de netotii ce conduc lumea!

Sorin Rotaru (Vancouver, )

#193

Respect „Certitudinea”

Răzvan Ciucă (Slobozia, )

#194

Este revista mea preferată, la care sunt abonată de câțiva ani și ale cărei numere le astept cu nerăbdare de fiecare dată. Este o voce importantă a PRESEI LIBERE. Valorile naționale și istoria poporului român își găsesc un loc de frunte în această publicație.

MONICA DUSAN (BRAD, )Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...