Armata de Jucării

Comentarii

#402

Semnez pentru a se construi un parc in acea zonă.

Marius-Florin Marin (Bucharest, 2020-09-20)

#408

Ptr ca planul initial a fost parc/zona verde.

Nicu Georgian Fruja (Bucuresti, 2020-09-20)

#411

CANDIDATII...MEMBRI IN PARTIDELE POLITICE SUNT LEGATI OMBILICAL DE CLANURILE DE CRIMA ORGANIZATA ATIT DIN BUCURESTI CIT SI DIN INTREAGA ROMANIE!!
CAMPANIILE IN CARE VINEAZA POSTURI DE CONDUCERE SUNT FINANTATE DIN BANI PROVENITI DIN AVERILE DOBINDITE DE CRIMA ORGANIZATA DIN TRAFIC DE DROGURI PROSTITUTIE FURTURI SE MASINII SPARGERI DE LOCUINTE SPALARI DE BANI...ETC!!
PRIN INVESTITII FINANCIARE FATA DE PERSOANELE VIZATE,VOR BENEFICIA IN URMATOAREA PERIOADA DE BENEFICII SAU CONTRACTE CU APARATUL PUBLIC PRIN FIRME FANTOMA!!
CARTIERUL BRANCUSI A FOST RIDICAT IN IDEEA DE A OBTINE LOCUINTELE PERSOANELE MARGINALIZATE SOCIAL SI TINERELE FAMILII...
PRIN DIFERITE ALIANTE CU FOSTELE CONDUCERI DIN PRIMARIA SECT.6,MAJORITATEA LOCATARIILOT SUNT IN STRINSA LEGATURA DE RUDENIE SAU PRIETENIE CU FOSTI EDILI DIN SECT.6!!!
MII DE DOSARE DE REPARTITIE ZAC PLINE DE MUCEGAI IN SERTARELE PRIMARIILOR...DESI SUNT ELIGIBILI DE A OBTINE REPARTITIE PT O LUCUINTA SOCIALA...FOARTE MULTE FAMILII FIIND MODESTE SI PRIN MEMBRII ACESTORA FIIND SI FOARTE MULTI COPIII MINORI!!!
CORUPTIA SI CRIMA ORGANIZATA STAU IN SPATELE FIECARUI PRETENDENT IN CONDUCEREA PRIMARIILOR DE SECTOR CIT SI LA FOTOLIUL PRIMARIEI CAPITALEI!!!
STUDIATI INTERNETUL SA VEDETI FIECARE IN PARTE...CUM DIFERITI INTERLOPIII SE AFISEAZA PUBLIC LA BRAT DE EDILII,CHIAR SI IN FATA CAMERELOR!!!
IMI ESTE SCIRBA DE TOATA CORUPTIA DIN INTREAGA TARA...IAR CEI CARE AJUNG SA DEVINA O PROBLEMA...SUNT VINATI,DENIGRATI...ATACATI FIZIC SI OTRAVITI SAU CAMINELE ATACATE PRIN EFRACTIE CU SCOPUL DE A DEZBINA OTRAVI INTREAGA FAMILIE...IAR POLITIA SI PARCHETUL NU RIDICA UN DEGET,BA DIN CONTRA...ITI SPUNE DACA TE AI GINDIT BINE CU ADEVARAT INAINTE SA DEPUI O PLINGERE IMPOTRIVA ACESTOR PERSONAJE...CARE AU DEVENIT OAMENII CASEI,FIIND PE STATUL DE PLATA AL INTERLOPIIILOR!!!
CEA MAI CURATA SPALARE DE BANI SE FACE PRIN INTERMEDIUL PRIMARIILOR DE SECTOR,CARE ELIBEREAZA AUTORITATII DE CONSTRUCTIE,IAR TERENURI CARE SUNT IN PATRIMONIUL PRIMARIILOR AJUNG IN DIFERITE TERTIPURI IN MAINILE CLANURILOR DE CRIMA ORGANIZATA LOCALA!!!
CALITATEA LUCRARILOR FIIND MEDIOCRA,FARA PROIECTE STUDIATE ELABORAT...SINGURUL SCOP REAL FIIND ACELA DE PROFIT CIT MAI RAPID!!!
IN SECTORUL 6,CONSTRUCTIILE IN ULTIMI 5 ANI FIIND LA CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ULTIMI 100 DE ANI!!!
POPULATIA MAI BINE AR DA CURS CAMPANIILOR DE ALEGERI PUBLICE NATIONALE SI LOCALE...FARA PERDEA,CU CANDIDATII DECLARATI SI PROVENITI DIN RINDURILE CLANURIILOR DE CRIMA ORGANIZATA...
ASA TOT ROMANUL AR STI UNA SI BUNA,FARA SA MAI INDURAM CU TOTI SUFERINTE SI INSELACIUNII DIN PARTEA AUTORITATIILOR!!!
CEI CARE CUBOSC FAMILII DE BATRANII...PAZITILE VIATA SI SANATATEA...CLANURILE DE INTERLOPIII,PRIN COLABORAREA PRIMARIILOR LOCALE CU INFORMATII SECRETE,COLABOREAZA LA VINAREA ACESTOR BATRANII PT A LE PUNE MINA PE LOCUINTE,IN TIMP CE BATRANII FIE SUNT RAPITI AMENINTATI SA VINDA...IAR CEI BONLAVIORI SUNT OTRAVITI IAR LA DECES NU SE FACE NICIO ANCHETA...DECLARINDUSE CA DECESUL A SURVENIT DE LA VIRSTA SI BOALA,DAR IN REALITATE SUJT OTRAVITI AGRESIV CA SA LE PROVOACE INFARCT SAU ATAC CEREBRAL!!!
PAZITIVA BATRANII SINGURI DIN JURUL VOSTRU...ASASINII INTERLOPIIILOR AJUNG CHIAR SA ESCALADEZE BLOCURILE COBORIND IN BALCOANE PE COARDA!!!
POLITIA NATIONALA PRIN NEPASAREA DOVEDITA PUBLIC...ARATA COMPLICITATEA CU INTERLOPIII LOCALI...PRIVITI MAI MARII DIN APARATUL DE ARME AL ROMANIEI...MAJORITATEA DETIN VILE IMPUNATOARE,MASINII DE LUX...SI COPIII ACESTORA AJUNG IN SCOLII PRIVATE!!!
SARACII DE EI,AU FACUT BATATURII LA MANII SI LA FUND DE ATITA MUNCA CINSTITA SI EFORT FIZIC SI PSIHIC!!
JURAMINTUL DEPUS FATA DE CREDINTA NATIONALA...AR FI TREBUIT SA FIE CU MINA PE STEAGUL NEGRU AL PIRATIILOR...AR FI FOST MAI DREPT SI MAI CINSTIT SCOPUL UNEI CARIERE IN APARATUL NATIONAL AL ROMANIEI!!
RESPECT TUTUROR CELOR CARE DUC O VIATA CINSTITA...
CELOR CARE IUBESC SA FIE HOTII SI CRIMINALII BLESTEMATI...MI AS FI DORIT SA AM PUTEREA DE AL TELEPORTA PE VLAD TEPES...PT A CURATA INTREAGA PATRIE DE USCATURIILE CARE AU TOT PINGARIT SI VINDUT TARA!!
COPIII TUTUROR CELOR CARE DUC O VIATA CINSTITA...OARE CE VIITOR VOR AVEA,DACA VIATA SI RUTINA NOASTRA...A PROSTIMI...VA DECURGE LA NESFIRSIT...IN ACEASTA DIRECTIE????
IN PREZENT SE TOT ARUNCA BANCOMATELE DIN BLOCURI IN AER,FARA A SE FACE UN EFORT REAL PT CAPTURAREA ACESTOR INTERLOPIII...PE VIITOR VOR AJUNGE PRIN PUTEREA FINANCIARA SI POLITICA DOBINDITE ORIN CORUPTIE...SA ARUNCE CHIAR SI MASINII DE TRANSPORT VALORI IN AER...ASASININD ANGAJATII SAU FILIALE BANCARE SA FIE JEFUITE SUB PUTEREA ARMELOR SI A BOMBELOR!!!
PACAT DE VIATA TUTUROR CELOR CE DUC O VIATA MODESTA SI AMARITA,ACESTIA SUNT CEI MAI ASUPRITI SI CEL MAI TARE MANIPULATI!!!
EU UNUL MA REGASESC IN ACEASTA CATEGORIE!!!
CE VIITOR VOR AVEA COPILASII MEI IN ACEASTA TARA,CIND RUTINA SI METODELE NORMALE ALE CRIMEI ORGANIZATE SUNT ATIT DE PROTEJATE DE CATRE CEI CARE OCUPA FOTOLIILE DE CONDUCERE???
PRIMARII DACA DELAPIDEAZA BUGETUL PRIMARIILOR CU SUMA DE 1.999.999 LEI,LEGAL NU AJUNG SA FIE TRASI LA RASPUNDERE,CONSIDERINDUSE CA PROASTA GOSPODARIRE,TOT CE TRECE DE 2.000.000 LEI VA FI DAT IN TRIBULAN DE CURTEA DE CONTURI!!
ASOCIATIILE NON PROFIT,CARE DEFAPT SUNT AFACERILE CELOR DIN SISTEM...AJUNG SA FIE PLATITI DIN BANII PUBLICI PER CAP DE ANIMAL MAIDANEZ COMUNITAR CU SUME DE APROAPE 300 DE LEI PT CAZAREA LA HOTELUL NONPROFITORIILOR...COSTURILE CU HRANA USCATA SI UMEDA PLATITE DIN SACUL PRIMARIILOR...ALTE TRATAMENTE MEDICALE,CASTRARILE SI OPERATII DE ASEMENEA FIIND PLATITE DE PRIMARII...IAR CIND SE MERGE OFICIAL PT RECENSAMINTUL CAPETELOR,ACESTI PATRONII NONPROFIT ISI PLASEAZA CU DUBE SAU CAMIOANE DINTRUN SECTOR IN ALTUL CIT MAI MULTI MAIDANEJII!!!
AFACEREA AR FI CAM 50%/50% INTRE PATRONASII INTERLOPII SI PRIMARII ALESI DE PROSTIME...
PE CIND ALOCATIA COPIIILOR ESTE INTRUN TOTAL DE CAM 5 AMARITI DE LEI PER ZI!!!
IAR IN PARLAMENT SE DUCE UN MARE CIRC PRIVIND LIPSA BANIILOR DORINTELE DE REALIZARE FIIND ATIT DE GRANDIOASE,DAR CIULINUL DIN TALPA FIIND LIPSA FONDURILOR...
NU LEO FI SCIRBA TUTUROR CELOR CARE SUNT PARINTII DE COPILASIII???!!!
BLESTEMATII ORDINARI CE SUNT CU TOTI!!!
PROSTIMEA IA ALES...PROSTIMEA SA INDURE VIATA ASTA CHINUITA...CA O MERITATI CU TOTI...DATI VA NAIBI DE CORUPTI...VA AMAGESC PE TOTI PRECUM UN COPILAS CARUIA AI E DAT PE LA BOT UN CUBUK!!!
CELOR CARE AM GRESIT PRIN EXPRIMARE...CER IERTARE SI TOLERANTA!!!
VA DORESC TUTUROR PERSONAL CIT SI LA INTREAGA FAMILIE...MULTA SANATATE...CU LIPSURILE SI NEVOILE NE MAI CHINUIM DE PE O ZI PE ALTA!!

Leontin Petcu (Bucuresti, 2020-09-20)

#419

Avem nevoie de zone verzi , construcțiile ne sufoca .

Alina Parteni (Bucuresti , 2020-09-20)

#420

alaturi de voi

Marius Florian Dincă (Bucuresti , sector 6, 2020-09-20)

#426

Îmi doresc să fie un parc pentru copii și nu blocuri!

Leca Valentin (Brăila , 2020-09-20)

#427

Sunt de acord!

Sonia Florentina Alexe (București , 2020-09-20)

#437

Doresc un Parc Verde,Aer Curat și Nu betoane.

Domnul Dan (Bucuresti , 2020-09-20)

#444

Este bine să fie o zonă verde

Ilie Alexandru Catalin (București , 2020-09-20)

#455

Este benwfic pentru copiu

Marin Guta (Bucuresti , 2020-09-20)

#457

Sunt de acord sa se dea in folosinta cat mai multe parcuri pentru copii pentru ca acestia sa faca sport si sa stea cat mai mult in aer liber nu in apartamente.

Daniela Stefan (Bucuresti, 2020-09-20)

#461

Semnez pentru ca locuiesc in cartierul de case Brancusi, asadar direct impactat de proiect. Multumesc pentru inițiativa !

Andrei Voica (Bucuresti, 2020-09-21)

#463

Vrem parcuri și oxigen, nu poluare și gudron!

Constanța Gașpar (București, 2020-09-21)

#465

sunt prea putine spatii verzi in Bucuresti

Mircea Vladescu (Bucuresti, 2020-09-21)

#479

Oamenii au nevoie de spațiu verde, aer curat și nu blocuri.

Emilia Moldovan (Brașov, 2020-09-21)

#480

Semnez pentru cadoresc mai mult spațiu verde in oraș

David Niculae (Bucuresti , 2020-09-21)

#481

Semnez pentru ca nu avem suficiente spatii verzi!

Andra Nicu (Bucuresti, 2020-09-21)

#483

Doresc mai mult spațiu verde în București.

Mihaela Gheorghiță (București, 2020-09-21)

#484

Semnez pt parc
Onu

Valentina Onu (Bucuresti, 2020-09-21)

#486

Spatiile verzi sunt pe cale de disparitie, autoritatile urmareac doar spagile nu interesul locuitoror, la un moment dat nu o sa mai avem ce respira ☹️

Victoria Ionela Serban (Bucuresti, 2020-09-21)

#488

Locuiesc împreună cu cei 2 copii....înconjurară de blocuri,parcare,beton. Nu avem un parc ptr ei...ptr noi!!!

David Loredana (Tecuci, 2020-09-21)

#489

Sa oameni sa raspira azért curat si sa avem cat mai multe copaci!

Forgacs Hajnal (Simonesti , 2020-09-21)

#494

Pentru viitorul copiilor nostri

Anca Georgia Cociu (Bucuresti, 2020-09-21)

#497

Semnez pentru ca imi doresc mai mult spatiu verde unde oamenii sa isi petreca timpul liber.

Andreea Olteanu (Bucuresti , 2020-09-21)

#501

Pentru ca locuiesc in cartierul Brancusi, in complexul Pogany si acest spatiu verde se afla chiar in fata casei mele. In plus, initial acest spatiu era prevazut ca si parc, in weekend toate aleile din cartier sunt pline de copilasi, merita si acestia un spatiu verde.

Alexandra Voica (Bucuresti, 2020-09-21)

#502

Este URGENT !
Arunci cand se autorizează construcțiile trebuie să se gândească cineva si la parcuri, transport în comun.

Carmen Vasile (București , 2020-09-21)

#503

Doresc sa se realizeze cat mai multe parcuri in toate localitatile tarii.
Mult mai putin beton, mult mai multa sanatate!

Emil Aldea (Targoviste, 2020-09-21)

#504

Sunt impotriva aglomerarilor urbane, sunt impotriva poluarii si sunt pentru realizarea de spatii verzi, parcuri si plantarea de copaci in loc de blocuri.

Stefan-Iulian Moraru (Bucuresti, 2020-09-21)

#509

Îmi doresc un sector mai curat, mai puțin poluat și din dorința de a nu uita copii noștri cum arata un copac!

Stoica Marius (Bucuresti, 2020-09-21)

#512

Vreau oxigen pentru copiii mei, nu blocuri si ciment.

Burlacu Ecaterina (Bucuresti, 2020-09-21)

#514

Prea multe blocuri construite anapoda, prea putine spatii verzi..

Anca Iacob (Bucuresti, 2020-09-21)

#519

Avem nevoie de spații verzi - de oxigen, nu de clădiri.

Cristina Orban (București, 2020-09-21)

#520

....,avem nevoie de spații verzi pentru noi și copiii noștri...pentru sănătatea fizică și psihică...!

Rodica Raspopa (bucurești, 2020-09-21)

#522

Parcurile sunt foarte importante pentru oameni . Ele ajuta la relaxare si descoperirea unor noi pasiunii. Avem nevoie de resursa de aer -COPACI- !!!!

Radoi Cristina (Bucuresti, 2020-09-21)

#524

Oancea florin

Florin Lavrio (Constanța , 2020-09-21)

#526

Semnez pentru ca nepoteii mei stau in acea zona. Imi doresc mai multe spatii verzi in toata Romania.

Ciuraru Bianca (Bucuresti, 2020-09-21)

#528

Viitorul nostru sta in natura, nu in blocuri pt mafia imobiliară.

Aurelia Naghi (Brasov, 2020-09-21)

#529

Doresc mai multa verdeata in zona si mai putine betoane, in special pentru copiii si batranii nostri.

Liliana Ivanescu (Bucuresti, 2020-09-21)

#532

Semnez petitia pentru ca si eu locuiesc in Sectorul 6 si mi doresc sa am un sector Verde.

Cristina Daniela Simionescu (Bucuresti, 2020-09-21)

#537

Orasul este si asa mult prea aglomerat de blocuri si cu prea putine spatii verzi. Eate o petitie pentru generatiile viitoare care vor putea respira fara masca de gaze.

Adrian Pelinaru (Bucuresti, 2020-09-21)

#539

Doresc un aer curat în București și ptr. A nu se transformă zona de sud a țării in desert.

Elena Popescu (Bucuresti, 2020-09-21)

#547

Vreau mai multe spatii verzi in Sectorul 6 !!!

Mario Simidreanu (Bucuresti, 2020-09-21)

#550

Sunt locuitor al Bucureștiului și al Sectorului 6, unul dintre cele mai sărace sectoare in ceea ce privește spațiul verde. Și, pentru că toate administrațiile de până acum au redus acest spațiu transformându-l în zone rezidențiale. Îmi doresc că acest lucru să înceteze. Iar acolo unde mai este posibil, și în cazul de față este posibil, să se înființeze parcuri/spații verzi care să le ofere copiilor și cetățenilor din zonă bucuria de a se juca în aer liber și de a respira un aer mai curat.

Georgeta Mitran (București, 2020-09-21)

#552

Vreau sa se pastreze spatiul verde din cartier

Cristina Marin (Bucuresti, 2020-09-21)

#574

degeaba avem blocuri daca nu avem spatii verzi si locuri de recreere si joaca pentru copii.

Victor Trifan (Bucuresti, 2020-09-21)

#581

este nevoie de spatii verzi in Bucuresti

Ancuta Niculae (Bucharest, 2020-09-21)

#584

Avem nevoie de spatii verzi!

Roxana Stancu (Bucuresti, 2020-09-21)

#592

Avem nevoie de spatii verzi.

Georgiana Anghel (Bucuresti , 2020-09-21)

#598

exact. pentru ca.

Traian Aron (Bucuresti, 2020-09-21)

#599

În condițiile în care România a fost declarată oficial cea mai poluată țară din UE, noi încă mai trebuie să semnăm petiții în favoarea păstrării și amenajării spațiilor verzi?!
În spatele magazinului Bucur Obor, chiar în aceste momente se dărîmă niște construcții metalice (ridicate probabil abuziv acum cca. 15 ani, poate și mai mult, cine știe cu acordul sau toleranța cui), pentru a lăsa loc - așa se zvonește - unui teren de fotbal.
Or:
a. un teren de fotbal are niște dimensiuni stabilite (90-120/45-90), iar acestea nu pot fi atinse decît prin TĂIEREA CÎTORVA ZECI DE ARBORI;
b. terenul s-ar afla în plin habitat, în mijlocul unui arc de clădiri, ceea ce ar amplifica uriaș zgomotele firești ale unei activități sportive, realizată mai ales de bărbați adulți. O bucurie, mai ales în condițiile muncii și cursurilor online!;
c. în aceeași zonă, în mai 2020 a fost organizat un țarc pentru cîini, împărțit în două: rase mici, rase mari, cu jucării, băncuțe pentru stăpîni etc. Fără coș de gunoi, dar să nu fim cîrcotași. Acum, o parte a fost demolată, săpată, jucăriile au dispărut, au dispărut și aparatele din zona destinată sportului pentru seniori (dincolo de gardul țarcului), totul în numele acestui nou proiect. Adică, niște bani cheltuiți binișor în mai, irosiți în august, cu o lună înainte de alegeri!
Cei care conduc primăria sectorului 2 nu au excelat niciodată prin inteligență, indiferent de orientarea (mai nou dezorientarea lor politică!), dar, dacă este adevărat că e vorba de un teren de fotbal, s-au întrecut pe sine. Oricum, locuitorii zonei se mobilizează.

Roxana Utale (București, 2020-09-21)Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...