Cerem mentinerea gratuitatii trenului conform OUG 2/2017

Comentarii

#213

Mi se pare o nedreptate. Suntem studenți și ar trebui sa se gândească și cineva la binele nostru. Nu sunt de-acord cu modificarea acestei legi

(Teius, )

#230

Sunt cadru didactic si mi se pare normal ca toti studentii sa beneficieze de aceleasi gratuitati. Sa nu se faca diferente intre ei.

(Bucuresti, )

#241

Eu studiez în Iași și nu este tren direct spre Botoșani, deci eu nu beneficiez de aceasta gratuitate

(Botosani, )

#246

Nu sunt de acord cu modificarea acestei legi! Și mă tot întreb de ce ei, cei care odată ajunși la putere au impresia că se pot juca cum vor cu constituția Românie? Consider că ar trebui să știm și noi ce legi se votează, avem și noi ceva de spus în țara asta, nu să aflăm fel și fel de lucruri ca apoi să ieșim din nou în stradă!!!

(Teiuș , )

#251

Mi se pare meschin si nedrept sa ti se promita ceva iar apoi sa nu se respecte. De ce nu au venit de la inceput cu conditia: "gratuitatea transportului sa fie doar intre localitatea cu domiciliul si cea unde se afla institutia de invatamant". Cat de imbecil trebuie sa fii? Sau mai bine zis sugator de p**e de student pentru a obtine simpatia lor... pana in momentul cand ai aflat ca nu o poti cumpara atat de ieftin, cu mizilicuri. M**E guvernului! M**E psd!

(Zalau, )

#267

PSD incearca sa ne fure posibilitatea de a ne spune punctul de vedere in fata guvernului pentru ca fara gratuitatea trenurilor, nu toti stundetii isi permit sa mearga cu trenul pana la Bucuresti sa spre alte orase pentru a protesta, acesta este unul din motivele pentru care guvernul PSD anuleaza gratuitatea trenurilor pe toate celelalte rute inafara de judetul in care locuiesti si judetul in care inveti. Si un orb poate vedea acest lucru.

(Brasov, )

#274

Sunt student.

(Vaslui, )

#285

Semnez pentru ca si eu sunt studenta, iar gratuitatea la tren este unul dintre cele mai bune lucruri facute in favoarea noastra, a studentilor.

(Bucuresti, )

#298

Semnez pentru ca este un lucru foarte bun facut pentru stundentii din tara, macar atata lucru.

(Craiova, )

#340

Semnez pentru ca este mult mai convenabil asa!!

(Targoviste, )

#344

Semnez pentru mentinerea gratuității trenului la clasa a 2a pe tot parcursul anului, nelimitat(Nu doar acasa-facultate).

(Buzau, )

#346

semnez pentru mentinerea gratuitati !

(brasov, )

#358

Odata lege data in vigoare, trebuie respectata.

(Constanta, )

#363

sunt stundeta

(Timisoara, )

#371

1. ma ajuta gratuitatea
2. nu poti promite ceva pentru ca in 2 saptamani sa iei inapoi

(constanta, )

#372

Nu sunt de acord cu modificarea legii ! Studenții ar trebui sa aibă mai multe drepturi !

(Ploiesti , )

#382

Este un lucru bun! Mobilitatea studentilor dezvolta cultura lor, dar are si impact economic (vor lasa niste bani pe unde ajung, n'or pleca cu chifla dupa ei). Sper totusi sa intoarca tarii acest beneficiu, sa nu-si exileze creierul!

(Bucuresti, )