Si gara Brasovului poate fi de poveste

Milităm pentru ca Gara Brașov să intre proprietatea municipalității pentru a putea fi reabilitată, renovată, cu un design modern care să releve atmosfera orașului. O gară europeană pentru potențiala Capitală Europeană Culturală 2021.

Considerat oraș de poveste, capitala verde a țării, oraș care găzduiește evenimente sportive europene și care aduce mii de turiști anual, Brașovul este un municipiu care a continuat să se dezvolte și modernizeze. Ceea ce a rămas neschimbat este poarta pe care scrie "Bun venit" pentru mulți turiști, Gara. Îmbibată de mizerie, nesiguranță și întuneric, gara se evidențiază din ce în ce mai mult, având în vedere că infrastructura nu permite un aeroport.

 

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mihaela Maris să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )