Si gara Brasovului poate fi de poveste

Milităm pentru ca Gara Brașov să intre proprietatea municipalității pentru a putea fi reabilitată, renovată, cu un design modern care să releve atmosfera orașului. O gară europeană pentru potențiala Capitală Europeană Culturală 2021.

Considerat oraș de poveste, capitala verde a țării, oraș care găzduiește evenimente sportive europene și care aduce mii de turiști anual, Brașovul este un municipiu care a continuat să se dezvolte și modernizeze. Ceea ce a rămas neschimbat este poarta pe care scrie "Bun venit" pentru mulți turiști, Gara. Îmbibată de mizerie, nesiguranță și întuneric, gara se evidențiază din ce în ce mai mult, având în vedere că infrastructura nu permite un aeroport.

Prin semnare, autorizez pe Mihaela Maris să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.