Sesiune speciala proba scrisa admitere M.A.I pentru cei confirmati pozitiv

Prin prezenta petitie, solicit organizarea unei sesiuni speciale pentru persoanele care urmau sa sustina proba de verificare a cunostintelor in vederea admiterii la scolile postliceale din cadrul M.A.I. si au fost confirmate pozitiv anterior.

Infectia cu Sars-Cov-2 este temporara si nu trebuia interzisa participarea persoanei infectate la concurs, masurile pentru evitarea infectarii altor persoane, putand fi: sesiunea speciala, examen online, sala speciala, etc.

Rog institutiile si persoanele abilitate sa ia masurile necesare in vederea solutionarii acestei situatii, deoarece, interzicerea participarii unei persoane la un concurs (chiar si confirmata pozitiv cu Sars-Cov-2) constituie o incalcare a Constitutiei, fiind asadar, discriminare.

Mentionez, de asemenea, impactul psihologic negativ asupra persoanei infectate.

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Filip Camelia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...