SENS UNIC PE STRADA POPA SOARE

schita_sens_unic_Popa_Soare.JPGAsociaţia de Proprietari Popa Soare 24 iniţiază această petiţie în sprijinul solicitării către Primăria Sectorului 2 de a dispune instituirea deplasării autovehiculelor în sens unic pe strada Popa Soare, pe segmentul dintre intersecţiile acesteia cu strada Mântuleasa, respectiv cu Calea Călăraşi (în partea de Vest) şi intersecţia cu strada Sf. Stefan (în partea de Est). Sensul unic propus este dinspre Strada Mântuleasa / Calea Călăraşi către strada Sf. Stefan.          

Ca locuitori ai zonei, ştim cu toţii cât de greoaie este înscrierea în trafic la plecare şi deplasarea cu autovehiculele pe această stradă, mai ales la orele de vârf. Pe lângă traficul auto firesc generat de rezidenţi şi cei care lucrează în zonă, avem în prezent grave gâtuiri de trafic în ambele sensuri în zona intersecţiei cu strada Sf. Stefan, unde carosabilul este îngustat datorită şantierelor la construcţiile din vecinătate, dar şi nesfârşitele blocaje la intersecţiile cu străzile Romulus, Mântuleasa şi Calea Călăraşi.          

Am văzut cu toţii incidente în trafic între şoferi pe aceasta stradă, acroşări laterale ale autovehiculelor care circulă în sensuri opuse şi între cele care circulă şi cele staţionate pe marginea carosabilului. Fiecare dintre noi a avut cel puţin o strângere de inimă când a trebuit să traverseze ca pieton strada la orele de varf, stercurându-se printre maşini conduse de şoferi nervoşi si grăbiţi.          

Semnând această petiţie susţineţi revenirea la un trafic redus la jumătate pentru autovehicule pe strada Popa Soare, mai sigur şi mai fluent, vă veţi simţi cu toţii mai protejaţi ca pietoni, semnaţi pentru mai puţine noxe, mai puţină poluare fonică în zona in care trăim.          

Avem nevoie de semnătura dumneavoastră aici ca să arătăm autorităţilor locale că există o susţinere puternică a acestei iniţiative şi că suntem solidari în protejarea intereselor celor care locuiesc şi muncesc în zonă.          

Solicitarea oficială o vom înainta autorităţilor locale cât de curând, când vom avea o masă critică de semnături ale rezidenţilor. Demersurile autorităţilor le vom urmări noi îndeaproape în continuare şi vă asigurăm că nu vom renunţa până nu înfrângem inerţia birocratică – nu se va întâmpla într-o saptămână sau o lună, dar trebuie să începem acum, când încă nu este prea tarziu.          

Veniţi alături de noi! Semnaţi pentru siguranţa familiilor şi colegilor dumneavoastră! Contribuiţi la creşterea calităţii vieţii in această zonă a oraşului!          

Vă mulţumim!


Gabriel Gheorghe - Asociatia de Proprietari Popa Soare 24    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Gabriel Gheorghe - Asociatia de Proprietari Popa Soare 24 să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook