Semnăm pentru Incriminarea Persoanelor Publice care Raspandesc Stiri False !

Ca și persoană civilă oricine are dreptul la orice opinie, așa funcționează orice societate cu o democrație sănătoasă. Actuala petiție este promovată tocmai in ideea de a separa și proteja acest drept pe termen lung precum și de a nu crea confuzii in viitor. Din nefericire de la acest drept până la Persoanele publice care dețin funcții cheie și au o influență majoră in formarea unei opinii publice (constructivă sau distructivă) e un drum intortocheat și potențial periculos. Deoarece acestea constituie opinii subiective profund nefondate, calomnii grave și acuzații grave de natură conspirațională (toate acestea promovate cu sau fară intenția de a urmări un scop pentru un beneficiu propriu) în cele din urmă subminând: sănătatea publică, economia tării precum și echilibrul fragil social, aceste actiuni ar trebui considerate o formă de terorism parșiv si incriminat ca atare. De aceea, noi cei care semnăm această petiție cerem clar Guvernului Romaniei, să își asume partea de responsabilitate și să pună sub incidența legii penale acțiunile sub orice formă de terorism mediatic, promovate direct sau via proxy de persoanele publice care trebuie astfel să devină direct responsabile de actiunile puterii de influentă pe care o au in pătura societatii. Vă multumesc pentru că participați cu toții la dezvoltarea matură a sistemului nostru social.

Alexandru Silviu Buzatu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Alexandru Silviu Buzatu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.