Semneaza pentru pastrarea reabilitării termice gratuite in Sectorul 3

Vă invit pe toți cei care locuiți în blocurile care au beneficiat de reabilitarea termică să semnați petiția pentru susținerea proiectului prin care propunem Consiliului Local Sector 3 extinderea perioadei de grație de la 6 la 9 ani, astfel încât să finalizăm demersurile necesare pentru eliminarea coplății.

Într-o tentativă cinică și ticăloasă de a se răzbuna pe mine, consilierii din actuala majoritate PNL-USR PLUS, dovedind un dispreț profund față de cetățeni, VOR ca locuitorii din blocurile ce au beneficiat de reabilitarea termică SĂ TREACĂ URGENT LA COPLATĂ.

În acest sens, consilierii PNL-USR PLUS refuză în mod sistematic să aprobe un proiect de hotărâre prin care eu propun extinderea perioadei de grație pentru plata contribuției proprii la lucrările de anvelopare termică a blocurilor de locuințe cu încă 3 ani.

Ce ar oferi cei 3 ani, pe care îi propun eu?

Timp pentru finalizarea demersurilor pe care le facem la nivel central tocmai ca să nu mai trebuiască plătită această contribuție proprie.

Vă invit să semnați petiția care să susțină în Consiliul Local al Sectorului 3, propunerea pentru extinderea perioadei de grație cu cei 3 ani necesari eliminării contribuției proprii.

Haideți să facem auzită vocea cetățenilor Sectorului 3 în fața majorității PNL-USR PLUS!

Al dumneavoastră,

Robert Sorin Negoiță

Primarul Sectorului 3

Robert Negoita, Primarul Sectorului 3    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Robert Negoita, Primarul Sectorului 3 să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.