Semnează pentru demiterea președintelui Dodon

18581518_1461904250541522_1059811003642811156_n.jpg

Îndemnăm toți cetățenii, care nu doresc să fie conduși mai departe de către un nepreședinte, trădător de patrie, care nu ne reprezintă ca popor - să semneze această petiție! De aproape jumătate de an nu a făcut altceva decât să se închine Federației Ruse, să încalce Constituția, să semneze acord cu Uniunea Eurasiatică și să lupte împotriva unioniștilor. Să nu uităm ca a ajuns în fruntea statului prin fraudă și vrea destabilizarea acestui stat, integrarea lui în Uniunea Vamală și revenirea la timpurile sovietice! Semnează petiția! Dodon nu este președintele nostru!

AO Unirea-ODIP    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez AO Unirea-ODIP să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.