Semnați Petiția pentru Ziua de Comemorare Națională „Tudor Vladimirescu

Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” va înainta în aceste zile Parlamentului României, Președinției și Academiei Române propunerea ca ziua de 7 IUNIE să devină, începând cu anul 2021, ZIUA DE COMEMORARE NAȚIONALĂ „TUDOR VLADIMIRESCU”, cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la asasinarea acestuia la Târgoviște.

În memoria celui care afirma cu tărie că „Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor!”, semnați Petiția pentru ZIUA DE COMEMORARE NAȚIONALĂ „TUDOR VLADIMIRESCU”!

Polish_20200706_010747534.jpg

Andrei Popete Pătrașcu, președinte Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu”    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Andrei Popete Pătrașcu, președinte Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.