Scoateti taxa radio si tv din factura de curent

Salutare tuturor,

Nu este normal sa fim conditionati ca atunci cand platim factura de curent sa fim taxati in baza ei cu taxa radio si tv atata timp cat serviciile furnizate sunt de electricitate si NU radio si tv. Este o mare hotie si nedreptate sociala obligandu-te astfel sa platesti acel bir institutiei respective.  Eu platesc o data la doua luni 13 lei in plus la fct de curent aceasta taxa. Desi eu consum, sa presupunem curent de 80 de lei fct mi se emite si cu 13 lei taxa radio tv in plus. Prin urmare daca ma duc sa platesc curentul si ma opun achitarii intregii sume, sunt somat ulterior ca am ramas restant cu o suma de bani de pe factura insa aceasta NU REPREZINTA CONSUMUL DE ENERGIE ELECTRICA. Cu toate acestea esti pur si simplu hartuit sa o platesti pentru ca altfel ATENTIE! iti intrerupe consumul de energie. Pai daca eu platesc de pe acea factura curentul cu toate taxele aferente consumului acestuia, si apropo, transmiterea consumului telefonic NU ESTE GRATUITA! decat ca ti se taxeaza separat o taxa de rezervare de citire, alta smecherie, de ce sunt amenintat cu intreruperea serviciilor. Azi maine nu o sa putem plati apa pentru ca vom fi taxati si pentru aerul respirat? sau telefonul restant sau chiar curentul? Ca sa va faceti un calcul adunati 14 lei la doua luni ori un an x o medie de 7 milioane sa zicem de abonati, sa zicem 7 milioane o sa vedeti ca si in lei noi zerourile o sa faca trenuletul. Ia sa vedem: 14 x 6 = 84 de lei x 7 milioane de abonati = 588.000.000 lei pe an, lei noi atentie! Astia-s banii la niste oameni care unii dintre ei nici nu se prezinta la munca dar figureaza pe state de plata.

Spuneti NU! acestei forme de facturi. Nu are decat guvernul tarii si societatea de radio si tv nationala sa caute alte metode de sustragere a acestor bani decat prin plata pe factura de curent. Si apropo, voi platiti cablu tv in care in grila este si Televiziune Nationala cu cota parte, deci?

Stoica Cosmin Mircea    Contactați autorul petiției