Scoateti apa pluviala de pe drumul nostru!

Noi, cetatenii comunei Tartasesti, jud Dambovita, dorim sa aducem la cunostiinta autoritatilor competente, urmatoarea situatie:

Pe drumul National 7, pe  sectorul de drum ce traverseaza com.Tartasesti,  in perioadele din an cu precipitatii abundente  sau primavara prin topirea zapezii, se acumuleaza cantitatii importante de apa pe carosabil, pe ambele cai de rulare, deoarece in momentul actual in com.Tartasesti,  nu exista nici o modalitate de scurgere a apei de pe carosabil (santuri,rigole, etc).

Din aceasta cauza  traficul este ingreunat, iar siguranta conducatorilor auto cat  si a pietonilor, este pusa in pericol!

Pentru asigurarea evacuarii apelor pluviale in conditii optime, este necesara crearea  unui sistem de colectare a apei pluviale.

Solicitam crearea unui sistem de canalizare a apelor pluviale,pe raza comunei Tartasesti!

Va multumim!

Prin semnare, autorizez pe Asan Andreea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.