Scoala romaneasca in "Tinutul Secuiesc" nu se inchide!!

Datorita lacunelor din legea nr 1/2011 cea a educatiei multi elevi romani au de suferit pt ca s-au comasat clasele sau au fost nevoiti sa plece in alte localitati la studia, pt ca s-a inchis scoala, dar astfel creste abandonul scolar!!

"CEREM MODIFICAREA LEGII SI PASTRAREA CA INDEPENDENTA  ,FARA COMASARE SAU FUNCTIONARE IN SIMULTAN,A UNEI CLASE ȘCOLARE CU MINIM 5 (CINCI) ELEVI ROMÂNI ÎN MEDIUL RURAL, AFLATI ÎN HARGHITA ȘI COVASNA SAU ÎN ORICE ZONĂ UNDE POPULATIA ROMÂNEASCA ESTE MINORITARA"

DORIM O LEGE DREAPTA SI REGLEMENTARILE AFERENTE OBLIGATORII ÎN SCOPUL REPARARII DEMNITĂȚII ȘI PASTRAREA DREPTULUI LA STIINTA, EDUCATIE, ISTORIE, TRADITIE SI CULTURA NATIONALA ROMANEASCA.

Avem dreptul, acum de centenar, la o educatie romaneasca chiar si aici în Ardealul pt care s-au sacrificat eroii nostrii din armata, biserica, taranii oprimati rasculati si reprezentati de Horea,Closca si Crisan 

 

 harta_romaniei.jpg

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Alexandru să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook