Schimbarea imnului national &denumirea ţării din România in DACIA

Imnul & numele tarii de Romania este o Rușine pentru noi DACII deoarece NOI, urmaşii daco-geţilor,  autohtonii acestei ţări, care spre regretul nostru, poartă numele de ROMÂNIA (ROMANIA), de la numele cotropitorilor romani, nu ne regăsim nici în numele ţării nici în versurile actualului IMN de stat, ne-am gândit că am fi îndreptăţiţi, ca fii naturali ai acestei ţări, pe care noi continuăm s-o numim DACIA să avem imnul nostru în care să ne regăsim, si ţara sa îşi recapete în mod oficial numele ce l-a avut în trecut, fiindcă nu mai putem tolera acest paradox, ca ţara dacilor să se numească ROMÂNIA, deoarece nici romanii cât au stăpânit doar 14% din Dacia nu s-au gândit să-i schimbe numele, ba dimpotrivă, atunci când împăratul Aurelian (270-275) a fost nevoit să-şi retragă legiunile militare şi personalul de ocupaţie din Dacia, la sud de Dunăre în Moesia, a denumit această provincie “Dacia Aureliană”, nu ROMANIA.
  Iata ce declara acest Italian ; România nu este tara românească, România este o tara Italiană......! https://www.youtube.com/watch?v=lM0dpDhexVE  
De ce țara noastră nu se numește DACIA?   https://www.youtube.com/watch?list=UUED2_CdWkBL3t0s2TfMeN2A&v=QXonFFABR_k
 
Noi grupul  DACII LIBERI https://www.facebook.com/groups/dacii.liberi/ & grupul Vrem schimbarea imnului national & denumirea ţării din România in DACIA, https://www.facebook.com/groups/1474834972754555/edit/ cerem schimbarea imnului national & denumirea ţării din România in DACIA.
 
 
IMNUL ROMÂNIEI TREBUIE SCHIMBAT


În numele iubitorilor de adevăr istoric şi de dreptate, adresăm această scrisoare deschisă forurilor competente din ţară precum şi tuturor oamenilor care simt româneşte şi care se mândresc cu trecutul glorios al înaintaşilor de a iniţia toate demersurile necesare în vederea schimbării cât mai urgente a Imnul nostru Naţional, în aşa fel încât acesta să devină o sin...teză poetică, un simbol măreţ şi o oglindă fidelă a a neamului nostru. Imnul trebuie să fie o ilustrare obiectivă a esenţei poporului nostru, o carte de vizită definitorie, o oglindă unică, prin timp, care să-i reflecte, sintetic şi obiectiv, imaginea din trecut, din prezent şi să ofere perspectiva optimistă a viitorului. Când auzim cântându-se imnul, gândul trebuie să ne ducă imediat la poziţia geografică a ţării, la limbă, la istorie, la oamenii care locuiesc acea unică ţară. Imnul unei ţări este simbolul distinctiv al ţării respective, este paşaportul nostru de liberă circulaţie, de recunoaştere în întreaga lume.
Ceea ce avem acum este o ruşinoasă aclamare a unor antici agresori romani care, în ciuda acaparării pentru un timp limitat a unei părţi minore din vechea şi glorioasa Dacie, nu au reuşit să ne schimbe ca popor, nu au reuşit să modifice individualitatea noastră ca neam unic pe acest pământ.
Comentarii, argumente, propuneri
În niciun cântec italian nu vom găsi un singur vers care să elogieze sau măcar să afirme că sângele lor, al italienilor, este comun cu al nostru. Dacă Imnul Naţional românesc ar fi tradus în italiană şi ar fi auzit de către poporul italian, reacţia oamenilor de acolo ar fi, fără îndoială, una de uimire, de ostilitate, de rejecţie. Dacă doriţi să vă convingeţi, vă sfătuim să puneţi cuvintele imnului rom^n pe un sit italian şi veţi vedea opiniile negative, de respingere şi indignare.
Din păcate, se pare că noi suntem singura naţiune care-şi omagiază cuceritorii şi spoliatorii.
De-a lungul secolelor, toţi din jurul nostru au încercat – şi unii au chiar reuşit – să rupă câte o bucată din trupul sfânt al Daciei, apoi nu s-au sfiit deloc să-şi proclame suveranitatea şi dreptul absolut asupra unui teritoriu pe care l-au acaparat fără de lege.
Care dintre vecinii noştri de azi oferă aceleaşi drepturi minorităţilor din ţările lor? Care dintre vecinii noştri ne doresc binele? Ucraina, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Rusia? De ce nu suntem lăsaţi în pace? Şi de ce tot noi trebuie să arătăm că-i iubim pe ei mai mult decât pe noi înşine?
Este revoltător faptul că, în epoca modernă pe care o străbatem, elevii învaţă în şcoli şi universităţi că noi, ca popor, suntem urmaşii Romei, şi nu al dacilor. Antirus, Burebista, Decebal apar în mintea elevilor ca nişte personaje străine, ciudate care au trăit cândva, de mult, pe pământul ţării noastre... Măreţia trecutului nostru istoric şi vocea iluştrilor noştri strămoşi devin din ce în ce mai estompate riscând să pară stranii şi, în final, sunt şterse definitiv din memorie. Aceasta este o crimă împotriva propriului trecut, împotriva adevărului şi, ca atare, nu poate fi acceptată.
Dovezile istorice atestă o contribuţie nesemnificativă a colonizării romane temporare şi un substrat lingvistic comun plecat din spaţiul carpato-dunărean, locul de unde au migrat indo-europenii. Discuţii fără sens în tratate de specialitate şi în mass-media supralicitează contribuţia genetică a soldaţilor de diferite etnii din trupele mercenarilor romani.
Faptul că noi nu suntem urmaşii Romei este dovedit biologic şi genetic. Noi, românii, aparţinem grupului genetic „I” ( central european) în proporţie de 75%, cât şi grupului R1a cca. 23% ; italienii – ex-romanii – (ca mai toată Europa de Vest) aparţin grupului genetic R1b.
Toate aceste dovezi istorice şi genetice sunt la îndemâna oricui doreşte să le consulte.
Citeam nu de mult pe situl „Europa Creştină” un comentariu sumbru despre noi: „Poporul român este pe cale de dispariţie, dispărem umiliţi, călcaţi în picioare, laşi! Nu mai avem instinct de conservare şi nici măcar un minimum de demnitate!” Oare chiar aşa să fie?
Prin Imnul Naţional actual, noi arătăm lumii că suntem doar nişte colonişti pe acest teritoriu, că prin trupul nostru curge „un sânge de roman” şi că omagiem „un nume de Traian”, adică îl omagiem pe însuşi cotropitorul pământului strămoşesc... Indignarea este mult prea mare pentru a putea fi exprimată în cuvinte! Autoproclamarea umilinţei, a inferiorităţii este cumplit de dureroasă, cu atât mai mult cu cât este total neconformă adevărului istoric.
Pentru ca poporul nostru să-şi ridice din nou fruntea cu mândrie cântând un imn naţional care să-l reprezinte în adevăr şi dreptate, propunem Ministerului Culturii şi mass-mediei din ţară să organizeze dezbateri obiective asupra ideilor din Imnului Naţional, dezbateri la care să participe personalităţi de marcă, dar şi oameni din diferite domenii de activitate, simpli cetăţeni, oameni de bună-credinţă. Imnul trebuie să aibă versuri înălţătoare, ritm muzical alert şi să exprime vibrant dragostea supremă pentru pământul strămoşesc , pentru poporul nostru, pentru Ţara noastră Dacia. Dacã istoricii noştri ar accepta cã suntem Daci şi nu Romani toatã acea falsã problemã a primului venit in Transilvania nu ar mai avea sens.
Propunem să se iniţieze un concurs la nivel naţional care să valideze cel mai bun text poetic pentru Imnul Naţional şi cea mai bună melodie. După dezbateri şi concursuri, un referendum naţional va arăta, fără îndoială, dorinţa majorităţii populaţiei de a avea un imn care s-o reprezinte cu mândrie în arena mondială.
Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru a ne resitua, şi prin imn, ca popor, şi prin nume, Dacia ca ţară, pe treapta demnităţii şi a adevărului istoric.

N Săvescu.
 
Dragii mei haideti sa luptam impreuna pentru va rog sa cititi cu atentie urmatoarele: GETIA,TARA SFANTA...
 
Stramosii nostri geto-daci ne-au lasat mostenire o cronica scrisa pe placi de aur. Este vorba despre cele 514 table si tablite de aur gasite la Sinaia, pe care sunt inscrise foarte multe informatii despre istoria Poporului Primordial si a religiei sale arimine. Dintre celebrele tablite de aur de la Sinaia, care au fost insusite de regele Carol I si tainuite la Biserica Sin Nicoara din Curtea de Arges, un numar de circa 200 de tablite au fost furate si scoase din tara de catre regele Carol al II-lea dupa abdicarea sa si au ajuns in Arhivele secrete ale Vaticanului, iar alte 300 de table mari (de circa 100 cm x 60 cm) au fost date Uniunii Sovietice (U.R.S.S.), la cererea lui I.V. Stalin, in 14 septembrie 1944, de catre regele Mihai I pentru a-si pastra tronul si pentru 2 avioane rusesti. Citeva tablite de aur se afla la persoane fizice, iar o tabla mare exista in Egipt, la Muzeul de istorie din Cairo. Despre Tezaurul de la Sinaia si despre necesitatea recuperarii lui de catre Statul Roman au fost publicate detalii numai in revista "Romania Mare", din 11 septembrie 2009. Tezaurul de la Sinaia si implicarea fostilor regi ai Romaniei in jefuirea lui sunt subiecte tabù pentru Parlament, presedintii Romaniei, Guverne, televiziuni si presa scrisa ! De ce? Pentru a nu fi cunoscut adevarul despre Poporul Ales si despre religia geto-dacilor. Academicienii si istoricii alogeni, precum si cei romani au sustinut teza falsa ca tablitele de la Sinaia au fost topite inainte de anul 1877. Originalele lor exista in Arhivele Vaticanului si la Moscova, ele fiind predate la sovietici pe baza de proces-verbal, in septembrie 1944. Acest document exista, precum si copii ale sale. Aceiasi pretinsi istorici alogeni si romani au refuzat sa vada si sa cerceteze copiile dupa Tezaurul de la Sinaia, facute pe placi de plumb. De ce? Pentru a nu se afla si a nu se cunoaste adevarul despre arhiva regatelor geto-dace din vremea reginei Hestia si a regilor Zamolxe, Burebista si Decebal.
Pe tablitele 50 si 66 de la Sinaia scrie "Sfinta Getie." Getia a fost Tara Sfanta cunoscuta de toata antichitatea. Noi romanii am mostenit Pamantul Sfant de la stramosii nostri geto-daci, care aveau ca simbol al sacrului crucea, cu brate egale si inscrisa in cerc, fiind folosita de cel putin 8.000 de ani. Geto-dacii erau cel mai religios popor din lume, Neamul Ales de Ziditor. Aceste adevaruri si multe altele au fost prezentate de preotul Dumitru Balasa in cartea "Dacii de-a lungul mileniilor" si de Constantin Olariu Arimin in volumele I si II din cartea "Adevaruri ascunse". Din aceasta Tara Sfanta, unde a existat cea mai veche civilizatie, au roit stramosii nostri, in jurul anilor 4000 i.Hr. si 2000 i.Hr., in toata Europa si pe alte continente, ducand religia lor. Ariminii, pelasgii, tracii, getii si dacii erau unul si acelasi popor, un neam divin si scoborator din Tatal Ceresc, popor ce avea aceiasi limba, Limba Primordiala, si aceiasi religie a crucii cu brate egale si inscrisa in cerc. Denumirile diferite au fost date stramosilor nostri de catre unii istorici si geografi ai antichitatii. Din Calea/Legea Adevarului si Dreptatii stiau stramosii geto-daci ca numai cunoasterea si faptele bune sunt caile pentru a deveni OM. Geto-dacii plecati din Carpati au raspandit invatatura lui Santu in lume, inclusiv in Palestina, asa cum rezulta din manuscrisele descoperite la Qumran.
Genialul Mihai Eminescu scria, in anul 1877, ca "va veni ziua in care si pietrele vor vorbi adevarul". Un numar tot mai mare de romani afla din ce in ce mai multe informatii despre adevarata noastra istorie, care ne-a fost falsificata in ultimii 1.905 ani.
 Sarbatoarea  a Nasterii Domnului sau Craciunul:   In mitologia romaneasca avem un personaj religios arhaic, pe Mos Craciun, care sta in dreapta Tatalui Ceresc. Acest adevar se regaseste si pe tablitele 1, 2 si 6 descoperite la Sinaia, in anul 1875. In legendele populare, Mos Craciun este stramosul neamului pastorilor geto-daci, Mos Arimin cum scrie pe tablitele de aur de la Sinaia. Sarbatoarea Nasterii Domnului si Mos Craciun apar in miile de colinde romanesti. Poporul roman este singurul din lume care are colinde! La celelalte popoare exista cintece de stea, mai vechi sau mai noi. In monumentala lucrare "Dacia preistorica," a lui Nicolae Densusianu apare si urmatoarea colinda:
 "Sus in dalbe manastiri              Langa batrinul Craciun
  Sade Bunul Dumnezeu,             Sade Ion Sant-Ion,
  Linga Bunul Dumnezeu             Langa Ion Sant-Ion  
  Sade Maica Precista                   Sed toti sfintii de-a randul
  Linga Maica Precista                  Si-mi judeca pe Sivo-Ilio
  Sade batranul Craciun,               Vasileo Ilio ...."
In cartea "Dacia Edenica", Miron Scorobete scrie urmatoarele: "Colindele erau si, in sate, unde traditia inca e vie, sunt si azi considerate sfinte, chiar si cele "laice", si tocmai de aceea textul lor se transmitea nealterat din generatie in generatie". "Aceste colinde au o vechime de zeci de milenii, sute de secole!" In eseul "Isus in tara mea" Nichifor Crainic scria: "Colindele noastre canta pe un Hristos care e al poporului acestuia. Un Hristos coborat din lumina Evangheliei si imbracat in haina pitoreasca, de mit idilic, a unei mentalitati naive in cucernicia ei. Istoria lui Iisus, pruncul, se preface astfel intr-un mit crescut din vlaga pamantului romanesc. Colindele il amesteca printre ciobani si plugari." In cele doua volume de "Colinde romanesti" scrise sub coordonarea Prof. univ. dr. Ioan Bocsa, acestea sunt grupate astfel: de gazda; profesionale; de june; de fata; de petit; familiale; cosmogonice, mito-religioase; religioase, apocrife; religioase, carturaresti.
De mii de ani, geto-dacii aveau la 25 decembrie Sarbatoarea luminii sau Nasterea luminii, cind ziua incepe sa creasca si noaptea sa scada.
Romanii, impreuna cu ceilalti credinciosi, sarbatoresc Nasterea Domnului, Craciunul la 25 decembrie, data stabilita la Roma, abia in anul 354. In Noul Testament, in Tora si in Talmud nu se face o referire expresa la aceasta data. Prin colinde ne intilnim cu stramosii nostri, cu virtutile lor ce ni le-au transmis ca expresii si imagini despre Sfanta Sarbatoare a Craciunului.
In multe colinde stramosesti este amintit Ler imparat si apare refrenul Lerui-Ler pentru cinstirea memoriei imparatilor Galeriu cel Batran si Galeriu cel Tanar care, in anii 291-301 si 301-311, au schimbat denumirea Imperiului Roman in Imperiul Dac. Acesta este adevarul istoric, confirmat si de colinde !

Dupa Craciunul insangerat din decembrie 1989, stapanii-criminali ai Poporului Roman au cautat, prin nenumarate mijloace si metode, sa-i umileasca si sa-i batjocoreasca pe romani in preajma si in timpul Sarbatorilor de Iarna. Pentru multe milioane de romani saracia nu a fost mai mare ca acum, in anul 2011.
In colindele romanesti nu este pomenit imparatul Traian, cel care a distrus Statul Geto-Dac, a ras locasurile de cult din munti, a macelarit preotii si solomonarii, pe slujitorii religiei crucii si a infaptuit cel mai mare jaf din istoria Imperiului roman. Imparatul Traian, impreuna cu mercenarii lui, i-a talharit pe strabunicii sai din Gradina (Cetatea) Domnului, din Ardeal, furandu-le tezaurul geto-dacilor format din 1.640.000 kg aur si 3.310.000 kg argint. Cea mai mare parte din aceasta bogatie a fost extrasa din Muntii Apuseni, mai ales de la Rosia Montana, din cei 200 km de galerii dacice. Pe langa aceste jafuri uriase si distrugerea cetatilor geto-dacilor, imparatul Traian a dat in anul 112 d.Hr., un edict prin care a interzis crestinismul arimin,al Poporului Primordial, al geto-dacilor,in Imperiul roman. Acest adevar a fost ascuns credinciosilor ortodocsi romani. De ce? Sunt inca multe adevaruri ascunse privind istoria Neamului Ales de Santu si a religiei geto-dacilor data de Bunul Dumnezeu lui Eno in Calea/Legea Adevarului si Dreptatii.

In istoria sa de peste 10.000 de ani, Adevaratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu care traieste in Dacia Edenica nu s-a impiedicat de un ciot si a pastrat traditiile stramosesti.
Romanii sarbatoresc Nasterea Domnului, Craciunul, Anul Nou, pe Sfantul Vasile, protectorul viei si a vinului, precum si pe Sfantul Ion, nume de stapan, la geto-daci si la romani.
Dr.Gheorghe Funar
 
Tăblițele de la Sinaia - Secțiunea 3 http://www.ariminia.ro/ro/tablitele-de-la-sinaia-sectiunea-3/
Misterul tăblițelor de la Sinaia       https://www.youtube.com/watch?v=aTHclDh_S7w
 
 
Istoria adevarata a României. Dacii sunt primii oameni care au populat Europa. Românii sunt DACI, nu romani. Dacia e România si România e Dacia. În ultima vreme am dat peste tot felul de informaţii  despre poporul român şi despre România, care vorbesc despre apartenenţa noastră directă la civilizaţia care a populat Europa – DACII. Astfel am aflat despre adevărata istorie a poporului român, a românilor şi a României: românii sunt daci, nu romani. România este Dacia şi Dacia este România.  Redau mai jos câteva extrase din textele pe care le-am parcurs până acum despre adevărata istorie a poporului român şi a României, pentru a vă trezi interesul să citiţi mai mult şi să aflaţi adevărul care nu este spus (sau cunoscut) aproape deloc prin şcoli, facultăţi sau la TV: Românii sunt DACI, nu romani, iar România este DACIA, vatra lumii – locul unde a început cu adevărat civilizaţia umană. Fiţi mândri că am avut asemenea strămoşi! Detalii în continuare:

Iată câteva extrase din textele pe care le găsiţi la link-urile de mai jos: https://ceicunoi.wordpress.com/2013/06/08/istoria-adevarata-a-romaniei-dacii-au-populat-europa-romanii-sunt-daci-nu-romani/ 

http://www.dragosanunnaki.ro/